Magazinele ETIC te asteapta cu reduceri de 50% la toate produsele din colectia de vara!

Comunicat de presa

Magazinele ETIC te asteapta cu reduceri de 50% la toate produsele din colectia de vara!

Colectia Just a Perfect Day abunda in culori vesele si este inspirata din culorile florilor si fluturilor. Tinutele ETIC pot fi purtate in fiecare zi, te fac sa te simti bine, sa ai incredere in tine si sa te bucuri de viata.

Colectia de vara ETIC include atat haine clasice, pentru birou, cat si tinute fresh, moderne, de zi, dar si de seara. Sacourile, pantalonii si fustele office au culori puternice, precum fucsia sau corai, si pot fi temperate cu piese in nuante de bej, alb sau negru. Rochiile au o multime de printuri, de la flori si fluturi pâna la modele geometrice sau abstracte. Camasile si bluzele de vara sunt lejere, din materiale de calitate, cu detalii ce le scot din anonimat: insertii de dantela, margele, paiete sau aplicatii metalice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Tinutele ETIC pot fi completate cu diverse accesorii disponibile in cele 11 magazine ale brandului, precum ochelari de soare, coliere, bratari, genti, curele si esarfe colorate.

Te poti bucura oricand de reducerile verii accesand si shop-ul online: www.etic.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri