Din 3 august, Lidl te invita intr-o incursiune in bucataria asiatica. Vei regasi gusturile si aromele autentice chinezesti, japoneze, thailandeze sau indiene in produsele gamei „Vitasia” care iti vor oferi o experienta culinara inedita.

Comunicat de presa

In Saptamana Asiatica, fii gata pentru o aventura culinara de neuitat si bucura-te de o explozie de arome. Vei regasi cele patru gusturi fundamentale (dulce, iute, acru si sarat) in produsele „Vitasia”, care te vor purta pe meleagurile exotice ale Chinei, Japoniei, Thailandei si Indiei.

Bucataria asiatica lasa frau liber creativitatii, iar asiaticii transforma orice masa intr-o adevarata sarbatoare a gusturilor. Daca nu ai inspiratie, Lidl iti propune o reteta delicioasa si usor de pregatit cu produsele Vitasia, pentru o masa in stil chinezesc. Pentru reteta de noodles cu rata iute-dulce gasesti la Lidl toate ingredientele de care ai nevoie, precum rata proaspata (eviscerata, cu organe, 12.99 lei/kg), taitei chinezesti (2.22 lei / 100 gr), sos de soia (4.99 lei / 250 ml), otet de orez (4.99 lei / 250 ml), ulei de susan (ulei in stil asiatic, diverse sortimente, 7.99 lei / 250 ml) si sos iute (4.99 lei / 250 ml). Gasesti reteta completa si detaliata pentru noodles cu rata iute-dulce in brosurile Sapamanii Asiatice din magazinele Lidl si pe www.bucatarialidl.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Dar calatoria ta prin Asia nu se opreste aici, la Lidl te asteapta multe alte produse culinare orientale. Cu siguranta trebuie sa incerci traditionalele pachetele de primavara (diverse sortimente, 4.99 lei) sau preparatele in stil asiatic cu orez, carne si legume (diverse sortimente, 11.41 lei). Nici combinatia de nuggets de pui in stil indian (9.99 lei) cu mixul de legume in stil asiatic (7.02 lei) nu trebuie sa o ratezi. Iar pentru o experienta culinara cu adevarat inedita, incearca pachetelele din aluat, umplute cu creveti, legume si condimente (14.99 lei).

Secretul retetelor asiatice consta si in modalitatea creativa de a amesteca ingredientele. Laptele de nuca de cocos (5.99 lei) este unul dintre ingredientele secrete din preparatele culinare asiatice. Iar cand adaugi si sosurile speciale din tinuturile orientului, succesul este garantat. La Lidl poti incerca sosurile in stil asiatic (diverse sortimente, 3.99 lei), sosul dulce acrisor (4.99 lei), sosul chili dulce (9.99 lei) sau sosurile cu amestec condimentar (diverse sortimente, 4.99 lei). De asemenea,

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Incheie un festin culinar in stil asiatic savurand un desert aromat si o bautura racoritoare. Inghetata cu aroma de cocos, in coaja de nuca de cocos (11.99 lei), iaurtul in stil indian (3.33 lei) sau cel in stil asiatic (2.49 lei) pot fi alegerile perfecte. Incearca si bautura necarbogazoasa cu aroma de litchi si lime (2.99 lei) sau berea Chang (2.99 lei). Cel mai important, nu uita de vestitele fursecuri cu ravas (6.99 lei), care vor fi o surpriza speciala pentru invitatii tai.

In Saptamana Asiatica la Lidl, bucura-te de aromele autentice chinezesti, japoneze, thailandeze sau indiene chiar la tine acasa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri