CEI MAI BUNI PRIETENI CHIC DIN BEVERLY HILLS 90210 REVIN IN AL TREILEA SEZON AL SERIEI #RICHKIDS OF BEVERLY HILLS, DUMINICA, NUMAI LA E!

Comunicat de presa

In cele 8 episoade noi de cate o ora, fiica celebrului David Hasselhoff, Taylor-Ann Hasselhoff, se alatura distributiei #InstaFaimoase care ii include pe Morgan Stewart, Dorothy Wang, EJ Johnson, Roxy Sowlaty, Jonny Drubel si Brendan Fitzpatrick

Pregatiti-va sa aflati cum se traieste viata in stil extrem, pentru ca, vara aceasta, revenim in lumea extravaganta a milionarilor de 20 si ceva de ani, unde avioanele particulare, conturile cu multe zerouri si pantofii Louboutin sunt la ordinea zilei. Al treilea sezon al seriei #RichKids of Beverly Hills a inceput la E! pe 7 iunie si se difuzeaza duminica de la ora 21:00. Ultimul episod poate fi urmarit duminica, 26 iulie.

#RichKids of Beverly Hills s-au intors la fix pentru a prinde ultimul update de pe Facebook si aduc cu ei o multime de probleme legate de maturizare si prietenie, calatorii impresionante care nu au nevoie de filtre foto, tinute demne de Instagram, momente pline de <3 si, bineinteles, o multime de drame OMFG! Cele opt episoade noi extinse la 60 de minute permit camerelor de filmat E! sa patrunda mai adanc in lumea #RichKids, in care unele relatii sunt mai puternice, in timp ce resentimente demult ingropate incep sa iasa la iveala.
In acest sezon, EJ Johnson adue in grupul de prieteni un membru nou si asta provoaca un mic scandal in Beverly Hills. Cantareata si antreprenorul Taylor-Ann Hasselhoff, fiica megastarului David Hasselhoff, se alatura emisiunii si reuseste cumva sa sparga grupul impenetrabil al tinerilor de 20 de ani, care sunt prieteni apropiati de peste 10 ani. Dar situatia explodeaza cand noii membri ai grupului scot la iveala resentimente vechi, iar in nisipul din Malibu sunt trase linii clare de demarcatie (purtand, evident, pantofi stiletto estivali!) cand fiecare isi alege tabara. Un lucru este clar, insa: selfie stick-ul nu e indeajuns de lung pentru a-i include pe toti membrii grupului in poza. #CroppedOut

Daca ati ratat pana acum emisiunea, aflati ca ultima data cand i-am vazut pe ai nostri #BFFS, Morgan si Brendan decideau ca e timpul sa-si duca relatia la urmatorul nivel. Afacerea imobiliara a lui Brendan mergea excelent si isi facea implant de par (#LongHairDontCare), Morgan era in continuare super-amuzanta pe blogul ei (BoobsAndLoubs.com), iar relatia lor era zdruncinata in timpul excursiei in Wyoming (unde Brendan mergea in fiecare an cand era mic), cand Morgan isi dadea seama ce noroc are sa aiba alaturi un barbat atat de dulce si de implicat.

Intre timp, #JonnyDrama era preocupat de rezolvarea unor probleme legate de traumele din copilarie, cand era batut de colegi pentru ca era gay si supraponderal. Dorothy se chinuia sa-i dovedeasca tatalui ei miliardar ca are si ea ce-i trebuie pentru a deveni o femeie de afaceri de succes si isi lansa propria linie de coliere cu hashtag-urile ei preferate. EJ arata tuturor cum se danseaza ca la carte si decidea sa se opereze la stomac, pentru a slabi si a-si lua sanatatea in propriile maini. Roxy isi ducea si ea priceperea in afaceri la urmatorul nivel, dupa ce parinti ei ii taiau accesul la contul lor, si obtinea cateva job-uri bine platite. In plus, cunostea pe Facebook un tip, dar dupa ce Morgan o convingea ca acesta e un criminal in serie, se ducea la noi intalniri si atragea atentia unui tip interesant. ;)

Acum, pustii s-au intors si dau startul unui nou sezon cu o confruntare dramatica. Morgan, Roxy si Jonny s-au saturat de felul in care vorbeste si se poarta Dorothy, asa ca decid sa ii spuna verde in fata ce cred... chiar la petrecerea ei aniversara. #ItsMyBirthdayAndIllCryIfIWantTo. Dar dramele nu se opresc aici: EJ le-o prezinta tuturor pe prietena lui, Taylor-Ann (@tayhoff), care e draguta, de treaba si foarte ambitioasa (incearca sa-si lanseze primul ei single si propria revista). A, si am spus ca e dusmanul de moarte al lui Roxy din liceu? Bomba plina de dramatism! Se pare ca cele doua erau pe vremuri inseparabile, dar apoi s-au certat, iar Taylor-Ann sustine ca Roxy a devenit o rautate. In a doua parte a sezonului, Roxy si Morgan se cearta din cauza unei afaceri esuate a iubitilor lor (#SleepingWithTheEnemy). Roxy ajunge repede de la #PersianPrincess la #DramaQueen!

Nu toata lumea se cearta in acest sezon: Brendan decide sa o surprinda pe Morgan cu o cerere in casatorie. De la alegerea inelului si punerea la cale a unei farse elaborate pentru a o aduce pe fata la locul potrivit, la cererea permisiunii parintilor ei si exercitiile dese de respiratie pe care le face inainte de momentul cel mare, E! este martorul fiecarui moment de dinaintea aceluia in care Brendan pune importanta intrebare. Nu ratati momentele emotionante care marcheaza inceputul urmatoarei etape din viata unuia dintre cele mai iubite cupluri bronzate artificial de pe micul ecran. #Brorgan

De la logodne la calatorii #fabuluxe, de la prieteni noi la temutul Unfollow pe Facebook, situatia explodeaza in noul sezon din #RichKids of Beverly Hills, difuzat duminica, de la ora 21:00.

Show-ul e produs de ITV Studios America si Leepson Bounds Entertainment. David Leepson, Gennifer Gardiner si Doron Ofir sunt producatori executivi.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri