30 Iunie 2015 publicat în Noutati 7 share-uri

Bucura-te de un bronz minunat oferindu-i pielii tale nutrientii necesari.

Comunicat de presa

Cand vorbim despre ingrijirea pielii trebuie sa avem in vedere ca exista mai multi factori care ii influenteaza aspectul. De exemplu, poti spune multe despre alimentatia unei persoane doar daca te uiti la tenul acesteia, barometrul intern al corpului. Asadar, vara aceasta asigura-te ca iti protejezi pielea nu doar prin aplicarea unor lotiuni protectoare, ci si prin furnizarea nutrientilor de care are nevoie.

O alimentatie echilibrata te ajuta sa obtii o piele frumoasa si luminoasa la orice varsta. Totusi, cu stilul de viata agitat din zilele noastre, devine din ce in ce mai dificil sa mancam sanatos. Pentru a reduce decalajul dintre ceea ce avem nevoie si ceea ce mancam, Amway recomanda NUTRILITE™, lider mondial in domeniul vitaminelor si al suplimentelor alimentare .

Daca iubesti vara si iti doresti un bronz frumos, Nutrilite™ Multicaroten Natural este, cu siguranta, unul dintre cei mai buni prieteni ai pielii tale. Iata de ce:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Bogat in nutrienti
Nutrilite™ Multicaroten Natural este un supliment alimentar format dintr-un amestec de carotenoizi derivati din plante. Acest complex contine beta-caroten, alfa-caroten si luteina, o gama de carotenoizi similari celor care se gasesc in diferite fructe si legume. Reteta nu contine indulcitori artificiali, coloranti, arome sau conservanti.

Bogat in vitamina A
Nutrilite™ Multicaroten Natural este o sursa naturala de vitamina A (beta-carotenul este numit si provitamina A).

Sursa naturala de carotenoizi
Carotenoizii se gasesc in plante cu pigmenti galbeni, precum dovlecii, cartofii, piersicile, dovleceii sau caisele. Nutrilite™ Multicaroten Natural contine un mix de carotenoizi similar celui oferit de o dieta echilibrata, bazata pe consumul de fructe si legume.

Cu ajutorul acestui supliment alimentar, pielea ta va arata extraordinar vara aceasta, iar bronzul tau va face furori.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

NUTRILITE™ este singura marca globala de vitamine si minerale care cultiva, recolteaza si proceseaza plante din propriile sale ferme certificate organic . Fiecare produs NUTRILITE™ este rezultatul direct al unor teste intensive si analize de laborator realizate de cercetatori, microbiologi, chimisti, farmacisti, nutritionisti si alti specialisti, urmand cele bunele practici de fabricatie pentru a oferi cea mai buna calitate. In plus, fiecare planta este procesata in doar cateva ore de la recoltare pentru a se pastra o cantitate cat mai mare de nutrienti.

In Romania, produsele NUTRILITE™ sunt comercializate exclusiv prin reteaua de Intreprinzatori Privati Amway. Pentru mai multe informatii sau pentru a putea localiza un Intreprinzator Privat Amway, va rugam sa accesati website-ul www.amway.ro.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri