Haagen-Dazs aduce in Romania un nou sortiment racoritor de inghetata, Summer Berries & Cream. Gustul de fructe de padure este cea mai cautata aroma de inghetata a anului 2015 la nivel international, arata International Dairy Foods Association. Cu 24% piure de fructe precum precum zmeura, capsunele, afinele si murele, Summer Berries & Cream vine in intampinarea cerintei consumatorilor romani pentru aromele fructate.

Comunicat de presa

Realizat din piure de fructe, frisca proaspata, lapte, zahar si oua, sortimentul ofera experienta pentru care este recunoscut brandul Haagen-Dazs, aceea a unei inghetate catifelate si dense. In plus, siropul cremos de fructe si bucatelele de capsune intensifica aroma si confera inghetatei o textura aparte. Reteta este realizata in conformitate cu standardele recunoscute la nivel international ale brandului si contine 0% emulsificatori, coloranti artificiali si conservanti.

„Noutatea Haagen-Dazs a acestei veri este sortimentul Summer Berries & Cream, pe care l-am adus pe piata din Romania datorita nivelului ridicat al cererii. Se pastreaza in continuare reteta traditionala pentru a crea o inghetata cremoasa, densa, oferind o experienta specifica produselor Haagen-Dazs si recunoscuta in intreaga lume”, declara Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator al inghetatei Haagen-Dazs.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Reteta traditionala cu aroma in tendintele de food ale anului 2015

La fel ca in cazul producerii sortimentelor de inghetata Haagen-Dazs cu arome clasice, si pentru varianta Summer Berries & Cream se folosesc doar ingrediente naturale. La baza retetei actuale se afla aceleasi ingrediente utilizate acum 54 de ani, cand s-au pus bazele brandului Haagen-Dazs. Prima inghetata super premium la nivel global, Haagen-Dazs pastreaza in continuare si tehnica de fabricare a produselor, astfel incat in compozitia produselor sa intre cat mai putin aer, iar inghetata sa fie mereu la fel de fina.

Noul sortiment al verii nu face exceptie de la calitatea pentru care este recunoscuta inghetata Haagen-Dazs, pastrand cremozitatea specifica brandului si gustul fin, racoritor. Accentul se pune pe folosirea ingredientelor proaspete, de o calitate superioara. De altfel, premisa de la care a pornit Reuben Mattus, fondatorul brandului, atunci cand a inceput sa comercializeze inghetata a fost aceea de rasfat luxuriant, super premium.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri