Vara este perioada in care vremea insorita si planurile de vacanta ne ofera toate motivele sa fim fericite si sa ne bucuram de momente minunate alaturi de cei dragi. La plaja, sub rasfatul razelor soarelui sau oriunde alegem sa ne petrecem timpul liber, vara avem nevoie intotdeauna de cele mai sanatoase produse de protectie solara, pentru hidratarea pielii si, de ce nu, pentru accentuarea feminitatii si senzualitatii.

Comunicat de presa

De aceea, Life Care iti propune un kit de vara imbatabil, care te ajuta sa-ti mentii cu usurinta pielea sanatoasa si hidratata si sa-ti pui in valoare frumusetea.

Planuiesti sa-ti petreci un concediu de cel putin o saptamana la mare? Sau preferi sa te bucuri de apa calda si privelistea minunata la final de saptamana? Indiferent cat de prelungita este expunerea la soare, ai nevoie inca din primele minute de protectie eficienta impotriva radiatiilor UVA/UVB. Emulsia pentru protectie solara cu ulei de argan BIO, SPF 25 de la Krauter este imbogatita cu Uleiul de argan bio, bogat in acizi grasi esentiali omega-3 si omega-6, care ajuta la regenerarea pielii, accentueaza procesul de bronzare si lasa pielea catifelata. Emulsia este rezistenta la apa, asigura o bronzare uniforma si previne imbatranirea prematura a pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop

Temperaturile ridicate inseamna si faptul ca pielea se deshidrateaza mai usor si, de asemenea, este in pericol sa se usuce din cauza umiditatii. Lotiunea de corp cu aroma de vanilie Biotissima ofera pielii senzatia de relaxare si confort. Lotiunea contine Aloe Vera BIO, cu actiune calmanta si regeneranta si unt de shea, bogat in acizi grasi esentiali, si vitaminele A, K, si E, pentru hranirea intensiva a pielii.

Culorile verii se poarta si pe buze! Luciul de buze Biotissima make-up candy orange are o nuanta de portocaliu care se potriveste nuantei naturale a buzelor, oferindu-le un aspect natural si stralucitor. Luciul de buze este certificat BIO, protejand astfel sanatate buzelor. Ingredientele naturale inmoaie si hidrateaza buzele si mentin aspectul plin si apetisant preferat.

Produsele Life Care sunt create pentru a oferi cea mai buna ingrijire, inspirata de darurile naturii. Sanatatea este pretioasa si este un ingredient esential al frumusetii si al unei vieti fericite. Descopera si alte produse Life Care pentru o viata mai buna si mai fericita, pe www.life-care.com.
Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri