Colectia Just a Perfect Day include look-uri ce pot fi purtate in fiecare zi, dar care te fac sa te simti bine, sa ai incredere in tine, sa te bucuri de viata.

Comunicat de presa

Vara, mai mult ca oricand, ai nevoie de o energizare a garderobei! Acum, colectia de vara ETIC, inspirata din culorile florilor si fluturilor, este mai aproape de tine. Acceseaza www.etic .ro si cumpara-ti oricand ceva ce iti place. Transportul este gratuit la comenzile ce depasesc 300 de lei, iar plata se face ramburs.

Colectia Just a Perfect Day include look-uri ce pot fi purtate in fiecare zi, dar care te fac sa te simti bine, sa ai incredere in tine, sa te bucuri de viata.

Ca in fiecare sezon, ETIC a creat atat haine clasice, pentru birou, cat si tinute fresh, moderne, de zi, dar si de seara. Sacourile, pantalonii si fustele office au culori puternice, precum fucsia sau corai, si pot fi temperate cu piese in nuante de bej, alb sau negru, si ele disponibile in colectie. Rochiile au o multime de printuri, de la flori si fluturi pana la modele geometrice sau abstracte. Camasile si bluzele de vara sunt lejere, din materiale de calitate, cu detalii ce le scot din anonimat: insertii de dantela, margele, paiete sau aplicatii metalice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Tinutele ETIC pot fi completate cu diverse accesorii create cu atentie la detalii precum ochelari de soare, coliere, bratari, genti, curele si esarfe colorate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri