Luxury Gifts Stie ce le place barbatilor si a pregatit o selectie a celor mai apreciate daruri, de la bijuterii realizate din materiale pretioase, machete auto pentru pasionatii de masini sau accesorii utile pentru birou si nu numai.

Comunicat de presa

Stim ca de multe ori este o adevarata aventura sa gasesti cadoul perfect, pe care El sa il aprecieze si sa il pastreze in suflet intreaga viata. Vestea buna este ca Luxury Gifts Stie ce le place barbatilor si a pregatit o selectie a celor mai apreciate daruri.

De la bijuterii realizate din materiale pretioase, machete auto pentru pasionatii de masini sau accesorii utile pentru birou si nu numai – toate sunt disponibile pe www.LuxuryGifts.ro sau in Concept Store-ul din Piata Dorobanti, numarul 6, Bucuresti.

Compania Luxury Concepts are o experienta de 22 de ani in comercializarea cadourilor si bijuteriilor de lux. In 2008 a fost creat magazinul online www.LuxuryGifts.ro, special pentru a pune la dispozitia clientilor modalitatea simpla de a cumpara bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau de botez si cadouri pentru toata familia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Succesul inregistrat s-a bazat pe cautarea continua a noului, o permanenta atentie la detalii si la calitatea produselor.

www.LuxuryGifts.ro este locul in care gasesti cele mai inspirate cadouri pentru orice ocazie, de la cadouri, magazinul iti pune la dispozitie decoratiuni, accesorii, marturii pentru nunti si botezuri, dar si o gama impresionanta de icoane ortodoxe si catolice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri