Alege BIO, savureaza gustul bogat al laptelui ecologic!

Comunicat de presa

Undeva in inima Ardealului, departe de agitatia urbana, poluare si stres, o serie de ferme atent selectionate de Napolact au grija sa colecteze lapte de cea mai buna calitate. Noua gama Napolact BIO vine in intampinarea celor care vor sa ia cele mai bune decizii pentru sanatatea lor si a celor dragi. Lapte, iaurt, sana sau chefir, produsele Napolact din gama BIO provin din lapte ecologic pur din inima Ardealului, un lapte care isi pastreaza toate calitatile daruite de natura.

In special in contextul in care organismul nostru este supus zilnic unui ritm de viata agitat, trebuie sa acordam o mai mare importanta alegerilor alimentare, avem nevoie de certitudinea unor produse sanatoase.

Cele 14 ferme ecologice din Ardeal de la care se face recoltarea laptelui Napolact sunt amplasate in zone ferite de orice sursa de poluare respectand normele legslatiei in vigoare, astfel incat aerul, apa, solul sa fie nealterate. Certificarile obtinute atesta faptul ca laptele ecologic provine de la animale crescute in conditii naturale, hranite si ele la randul lor cu mancare bio. Nici vorba de aditivi, antibiotice sau alte substante chimice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă

“Napolact este un brand care descrie cel mai bine valorile si stilul de viata din Ardeal, iar preocuparea noastra constanta este sa cream produse care raspund nevoilor consumatorului contemporan. Interesul in crestere al romanilor pentru produsele ecologice si preocuparea Napolact pentru inovatie au stat la baza extinderii portofoliului cu o gama de produse BIO”, a declarat Razvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina.

Napolact invita consumatorii sa faca o alegere BIO, sa savureze gustul bogat al laptelui ecologic in variantele: Lapte 1,5%gr si 3,8%gr, Iaurt natural 3,8%gr, Iaurt de baut 2,8%gr, Sana 3,5%gr, Kefir 3,5%gr.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri