An aniversar pentru pasionatii de inghetata cu lapte si frisca!

comunicat de presa:

Häagen Dazs sarbatoreste 54 de ani de la lansarea primelor sortimente de inghetata: vanilie, ciocolata si cafea. Create in 1961, acestea se regasesc si in prezent in portofoliul companiei, reteta de vanilie ramanand neschimbata pana astazi cu acelasi continut de 5 ingrediente: lapte, frisca zahar, oua si vanilie.

Exact ca la inceputuri, toate sortimentele Häagen Dazs sunt create plecand de la o baza de 100% lapte si frisca adevarate, ceea ce le confera acestora cremozitatea specifica si textura bogata. Retetele nu contin emulsificatori, coloranti artificiali si conservanti. “Exista o legenda la noi in companie” – declara Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator al inghetatei Häagen Dazs, ”frumusetea inghetatei noastre consta in ceea ce se gaseste inauntru, dar mai ales in ceea ce lasam afara”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Viziunea si visul lui Reuben Mattus, fondatorul companiei, au fost de a crea cea mai buna inghetata din lume, rasfatul absolut, folosind cele mai bune ingrediente atent selectionate. De aceea, Häagen Dazs foloseste vanilie de Bourbon ce provine din zona de coasta a Madagascarului. Mai mult, a durat 6 ani pana s-au gasit capsunele perfecte pentru inghetata Strawberries and Cream, iar ciocolata din sortimentul Belgian Chocolate provine din Belgia, autoritatea mondiala in domeniul ciocolatei.

Un alt element neschimbat in prepararea inghetatei Häagen Dazs este tehnica ce lasa foarte putin aer in compozitia finala, motiv pentru care aceasta are nevoie de timp pentru a se topi, aproximativ 10-12 minute. “Consideram ca pentru adevaratele placeri meriti sa astepti, iar prin tehnica lui Reuben Mattus ne bucuram si azi de aceeasi textura perfecta”, adauga Liliana Bock.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri