Pentru ca de-a lungul timpului revista Tango Marea Dragoste ne-a incantat spiritul si a sarbatorit dragostea, frumusetea si emotiile curate, Aviatiei Wellness Center s-a imbracat in haine de petrecere pentru a gazdui evenimentul de aniversare a 10 ani de Tango.

comunicat de presa

Pentru ca de-a lungul timpului revista Tango Marea Dragoste ne-a incantat spiritul si a sarbatorit dragostea, frumusetea si emotiile curate, Aviatiei Wellness Center s-a imbracat in haine de petrecere pentru a gazdui evenimentul de aniversare a 10 ani de Tango.

Zona Rooftop Bar & Events, aflata in incinta Aviatiei Wellness Center, va fi locul romantic de intalnire a tuturor celor care au contribuit sau pur si simplu au iubit Revista Tango de-a lungul celor 10 ani.

Revista Tango Marea Dragoste s-a reconfirmat de-a lungul celor zece ani de existenta drept un brand premium, construit prin efort sustinut, integritate si pasiune. Suntem asadar onorati sa gazduim un eveniment care sarbatoreste toate aceste atribute valoroase in egala masura pentru Aviatiei Wellness Center. Zona Rooftop Bar & Events este ideala pentru petreceri elegante, in aer liber.” a declarat Anca Grecu, general manager Aviatiei Wellness Center.

Responsabila cu decorul si crearea atmosferei romantice este echipa Events by Carmen Ionita, a carei experienta in organizarea de evenimente private si corporate asigura succesul oricarui eveniment.

Implicarea echipei Events by Carmen Ionita in acest proiect a venit natural. Dragostea, emotia si romantismul sunt meseria noastra de zi cu zi. Sarbatorim dragostea in toate formele sale, cream basme si transformam visuri in realitate. Cine altcineva sa fie mai potrivit pentru a crea un eveniment dedicat iubirii?” a declarat Carmen Ionita, general manager Events by Carmen Ionita.

Despre Aviatiei Wellness Center

Aviatiei Health & Sports Concept este un centru dedicat sanatatii, fitness-ului si starii de bine generale. Fiecare dintre cele patru segmente (Cybex Gym, Baby Spa, Kids Arena si Rooftop Bar & Events) includ facilitati avansate dotate cu echipamente de top si de ultima generatie, aflate sub atenta observatie a unei echipe de profesionisti calificati, intr-o atmosfera exclusivista si rafinata.

Cybex Gym din cadrul conceptului nostru wellness pune la dispozitie un club spatios, dotat cu echipamente de fitness de ultima generatie, premiate periodic si recunoscute la nivel mondial ca fiind cele mai eficiente si mai populare programe de fitness si fitness-cardio.

Misiunea noastra este de a va ajuta sa va atingeti obiectivele de sanatate, remodelare corporala prin activitate sportiva si nu numai, sa va motivam si sa va dam solutiile dovedite deja ca fiind cele mai eficace pentru un stil de viata mai sanatos si mai implinit!

Aparatura Cybex se diferentiaza de toate celelalte branduri prin conceptul unic de eficienta si siguranta bazat pe analize elaborate facute organismului uman si a biomecanicii, o tehnologie dovedita in laborator, in sala de antrenament si in activitatea zilnica imbunatatita.


Despre Events by Carmen Ionita

Cu o experienta de peste 5 ani in organizarea de evenimente, agentia Events by Carmen Ionita ofera servicii premium pentru organizarea de evenimente private dar si corporate.

Paleta completa de resurse, furnizori si echipamente ne permit sa organizam evenimente fara cusur, pentru cei mai pretentiosi clienti si cele mai sofisticate gusturi.

Echipa Events by Carmen Ionita se angajeaza sa va ofere un eveniment caracterizat de bun gust, rafinament si eleganta. Atentia la detalii, implicarea, pasiunea, creativitatea dar si eficienta, gandirea strategica si experienta echipei noastre stau drept garantie pentru succesul oricarui eveniment.

Respectand intru totul obiectivele clientului nostru, echipa Events by Carmen Ionita ofera cele mai bune solutii pentru un eveniment impecabil.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri