Din 1 iunie, la Lidl poti gasi o varietate de produse care iti vor aduce mai aproape gusturile si aromele pe care le poti savura doar calatorind prin insorita Italie. Rasfata-te cu multe bunatati in cadrul Saptamanii Italiene la Lidl!

Comunicat de presa

Cine a vizitat macar o data Italia, cu siguranta a ramas impresionat de multitudinea de preparate specifice acestor locuri si de aromele lor inconfundabile. Lidl a reunit toate aceste gusturi in produsele brandului „Italiamo” care iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie pentru o masa in stil traditional italienesc.

Pentru aperitiv, pregateste niste bruschete (3.77 lei) la care poti adauga preparatele pentru bruschete in diverse sortimente (5.55 lei). Incearca si aperitivele pane in diverse sortimente (6.44 lei), pateul din masline (7.77 lei) sau nuggets de pui cu rosii si mozzarella.

Atunci cand spui Italia, te gandesti imediat la pastele savuroase pe care italienii le pregatesc adaugand delicioasele sosuri de rosii, branza sau pesto. La Lidl, poti opta pentru fettuccine cu ou si spanac (7.77 lei), pastele cu spanac (5.88 lei), spaghettoni (4.88 lei), pastele trottole tricolore (4.77 lei) sau tagliatelle proaspete (3.88 lei). Ofera savoare pastelor adaugand sosurile in diverse sortimente (7.77 lei), sosurile in stil italienesc (9.33 lei) sau traditionalul sos de rosii cu busuioc (4.44 lei). Daca vrei sa incerci un preparat mai extravagant, pregateste o lasagna delicioasa cu foile speciale cu ou (5.88 lei).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Pizza, un alt preparat emblematic al Italiei, te asteapta in oferta Saptamanii Italiene la Lidl. Fie ca alegi pizza Quattro Formaggi (9.77 lei) sau pizza Prosciutto-Formaggio (9.77 lei), cu siguranta vor fi apreciate de invitatii pe care ii ai la masa.

Un desert delicios nu poate lipsi dintr-un meniu italienesc. Savureaza un tiramisu (5.55 lei), un profiterol (5.55 lei) sau inghetata cu aroma de cafea (4.77 lei) ori vanilie, Tartufo (7.77 lei). In magazinele Lidl poti gasi si foietaj cu glazura de caise (3.99 lei), biscuiti umpluti cu ciocolata (7.77 lei), praline (9.77 lei) sau croissante cu crema de caise sau cacao (9.77 lei).

Incepe vara cum nu se poate mai bine cu savuroasele produse din Saptamana Italiana de la Lidl!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri