Radiatiile UV declanseaza reactii foto-chimice care au ca rezultat afectarea imediata si pe termen lung a pielii si parului. UVA penetreaza pielea mai profund decit UVB, ceea ce determina afectare pe termen lung.

Comunicat de presa

Ivatherm aduce in farmacii un produs NOU care ofera protectia completa UVA, UVB si IR pentru toate tipurile de piele sensibila. SUNLIGHT 50+ protejeaza ADN-ul celular, are proprietati anti-inflamatorii, imuno-modulatoare si previne imbatranirea prematura a pielii.

Pe termen scurt, radiatiile solare provoaca inflamatie, pigmentare, arsuri, leziuni ale pielii. Pe termen lung, are loc afectarea sistemului imunitar, degradarea ADN-ului celular, imbatranire accelerata. Ele sunt raspunzatoare pentru explozia de cancere de piele, alergii, imbatranirea prematura a pielii, deficiente imunitare si alte probleme grave de sanatate.

Radiatiile UV declanseaza reactii foto-chimice care au ca rezultat afectarea imediata si pe termen lung a pielii si parului. UVA penetreaza pielea mai profund decit UVB, ceea ce determina afectare pe termen lung.

Radiatiile IR (IR–A, IR–B; IR–C) sunt responsabile de efectul de incalzire a pielii si genereaza cei mai multi radicali liberi. 65% din IR-A penetreaza epidermul si dermul, atingand tesutul subcutanat. Ele au un rol foarte important in imbatranirea prematura a pielii.

Radiatiile IR erau considerate benigne, insa cercetarile recente au aratat ca:
- Determina formarea de radicali liberi la nivelul dermului si reduc semnificativ capacitatea anti-oxidanta a pielii;
- Distrug fibrele de colagen, reduc elasticitatea si fermitatea pielii, determinand imbatranirea si formarea ridurilor;
- Degradeaza matricea extracelulara si altereaza proteinele structurale ale dermului.

SUNLIGHT 50+ hidrateaza si protejeaza pielea sensibila de efectele foarte nocive ale radiatiilor solare. Crema are un parfum placut, hipoalergenic si o textura lejera, catifelata si care nu lasa urme albe. Se aplica usor, chiar si pe pielea umeda, pe fata, gat si decolteu, dimineata si inaintea expunerii la soare, reinnoind frecvent aplicarea.
Compozitie
Filtre solare, Antileukine 6® (Extract de alge brune), Physavie (Fruct de Physalis)

SUNLIGHT 50+ nu contine parabeni si este testat dermatologic.
Produsul este disponibil in farmacii si in magazinul online www.ivatherm-shop.ro

foto prima pagina: depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri