In luna mai, in fiecare dintre cele patru weekend-uri– strada Lipscani devine Strada BT, refugiul tau perfect pentru zilele de primavara.

Comunicat de presa

In luna mai, in fiecare dintre cele patru weekend-uri– strada Lipscani devine Strada BT, refugiul tau perfect pentru zilele de primavara.

Au trecut deja primele doua weekend-uri pe Strada BT: patru zile in care am cantat, am dansat, am intrat in realitatile unei lumi virtuale, am construit alaturi de sculptori talentati. Am trait intr-o lume plina de emotie si bucurie, departe de stres, deadline-uri, griji.

Diminetile au fost inseninate de bucuria celor mici cand s-au intalnit cu personajele lor preferate din desenele animate. Surpriza celui de-al doilea weekend a constat in demonstratii live de karate – "campionii sportului demnitatii si al responsabilitatii" au sensibilizat trecatorii prin tenacitate si devotament.

Corul "Andante" ne-a transpus intr-o lume minunata; atat cei mici, cat si parintii lor au dansat asa cum numai in lumea copilariei se poate face.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli

In a doua parte a zilei, pe Strada BT s-a cantat, si nu oricum: "George Baicea Band" a castigat ovatii pe acorduri de chitara, trupa Cuantune ne-a purtat pe cele mai frumoase ritmuri de jazz, iar trupa The Jacks a animat multimea cu multe cover-uri celebre.

Doi sculptori talentati au transformat, alaturi de trecatori, pet-urile stranse de-a lungul ultimelor saptamani, intr-o opera artistica spectaculoasa – sticlele de plastic s-au transformat intr-un om in marime naturala. Tot pe 16 si 17 mai, pictori talentati au creat portrete rupte din realitate, cadouri pentru toti doritorii.

23 – 24 mai. Inca un weekend de poveste pe Strada BT... unde personajul principal esti chiar tu.

Povestea de pe Strada BT devine din ce in ce mai spectaculoasa. Weekend-ul 23/ 24 mai incepe, cu pasiune, in pasi de dans - profesorii de la Arthur Murray va asteapta sa dansati alaturi de ei, intr-un spectacol inedit.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

O trupa de tineri actori sunt pregatiti pentru dedicatii muzicale de exceptie, intr-un show de improvizatie, iar Marian Vasilescu, semifinalist la "Romanii au Talent" si fost membru al echipei lui Smiley la "Vocea Romaniei", va asteapta sa cantati impreuna cele mai moderne si cool piese ale sezonului.

Nici in acest weekend, momentele artistice nu vor lipsi din program: pregateste-te sa-ti lasi amprenta pe placaje de dimensiuni mari, sub forma de grafitti.

Programul pentru 23 si 24 mai 2015:

11.00 - 13.30

• Balet pentru copii – dansul micilor balerine.
• Vino sa te joci alaturi de piratul Andy cele mai distractive jocuri.
• Magia desenelor animate (cantece, dansuri, poze) cu mascote celebre: Daisy si Donald vin pe Strada BT.
• Arts & crafts – ateliere creative pentru copii. Intalnire cu printesa Elsa.
• Demonstratii sportive de Kung Fu.

Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

23 mai 2015

18.00 – 21.00
• Spectacol de impro si muzica – dedicatii muzicale si improvizatie.
• “Scoala de Dans Arthur Murray” - spectacol de dans profesionist.
• Pianul BT - fii vedeta pentru o zi si canta la pianul gigant.
• Caruselul BT - filmulet virtual, adrenalina, distractie.
• "Grafitti Street".
• Citeste o carte, in biblioteca Humanitas, live, pe Strada BT!

24 mai 2015

18.00 – 21.00

• Piesa de teatru "Acum ori niciodata.“
• Scoala de Dans Arthur Murray” - spectacol de dans profesionist
• “Marian Vasilescu & Band” - show pe ritmuri antrenante
• Pianul BT - fii vedeta pentru o zi si canta la pianul gigant
• Caruselul BT - filmulet virtual, adrenalina, distractie
• "Grafitti Street"
• Citeste o carte, in biblioteca Humanitas, live, pe Strada BT!
Strada BT este un eveniment organizat de Banca Transilvania, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si sustinut de Fundatia Scoala de Televiziune Tudor Vornicu.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Mai multe detalii despre program puteti gasi pe site-ul evenimentului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri