Pizza Hut si Pizza Hut Delivery continua dezvoltarea meniului cu un nou blat inovator: Star of flavors, in forma de stea, cu 8 triunghiuri umplute cu un amestec delicios de crema de branza si ierburi aromate. La Pizza Hut, noul sortiment este disponibil pentru pizza de dimensiune mare, pe toate retetele din categoriile Favorite, Speciale si Complete.

Comunicat de presa

La Pizza Hut Delivery, fanii brandului pot incerca noul blat Star la orice reteta din meniu, adaugand doar 4 lei la pretul pizzei mari traditionale.

“La Pizza Hut si Pizza Hut Delivery avem o experienta bogata in ceea ce priveste inovatia. Ne-am propus mereu sa oferim clientilor nostri mai mult decat o masa obisnuita - sa incurajam momentele autentice intre prieteni, interactiunea si experientele pline de gust. Datorita formei unice si triunghiurilor cu crema de branza si verdeata, Star of flavors este usor de impartit cu prietenii, fiind conceput special pentru astfel de momente”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut si Pizza Hut Delivery.

Noul blat Star of flavors este disponibil in editie limitata pana in luna iunie 2015, atat in restaurantele Pizza Hut, cat si in reteaua Pizza Hut Delivery. Pentru mai multe detalii despre oferte, urmariti paginile de Facebook ale Pizza Hut Romania si Pizza Hut Delivery Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri