Una dintre cele mai influente si revolutionare companii din lume, din industria cosmetica, Make up Art Cosmetics (M.A.C) a deschis ieri, 14.05.2015 cel de-al saselea magazin in MEGA MALL Bucuresti!

comunicat de presa:

Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” (“Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de varsta”) reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Ca brand de consum ce crede in expresia “a oferi”, M•A•C si-a deschis sufletul in fata lumii.

Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C. a fost in culisele a peste 300 de reprezentatii la Fashion Week in Londra, Milano, si Paris.

M.A.C. sprijina saptamanile modei din toata lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova.

M.A.C este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea MAC respecta in mod special si onoreaza comunitatea make up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

M.A.C continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine flagship, dintre care cel mai recent din Romania s-a lansat in MEGA MALL ! Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteptati de la un magazin M.A.C (unde freamatul este la fel de intens ca si machiajul): design pur urban, produse inovatoare, colectii editie limitata si o echipa de make-up artisti profesionisti gata sa ofere cele mai bune sfaturi pentru look-uri in tendinte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri