Visezi la o vacanta exotica in minunata Grecie? Din 18 mai, Lidl iti aduce mai aproape aromele mediteraneene. In Saptamana Greceasca, preparatele savuroase de la Lidl te vor face sa simti atmosfera vacantelor de vara din insoritul tinut elen.

Comunicat de presa

Bucataria greceasca are o istorie bogata, cu retete usor de pregatit si care se bazeaza pe ingrediente naturale si sanatoase. Ingredientul principal din aproape orice reteta traditionala este uleiul de masline. Adauga preparatelor tale aroma Greciei alegand uleiul de masline 100% Kalamata (19,99 lei).

Pentru aperitiv, la Lidl poti gasi o gama larga de preparate de patiserie care te vor duce cu gandul la momentele de rasfat petrecute intr-o vacanta in Grecia. Incearca pachetele cu branza si spanac (9,99 lei), melcisorii cu branza si praz (7,99 lei), placinta cu branza feta, oregano (14,99 lei), melcii din aluat cu masline si branza (9,99 lei), placinta cu crema (12,99 lei), rulourile din carne cu umplutura de branza (24,99 lei).

Pentru greci, momentul cinei este o buna ocazie pentru socializare si dureaza ore intregi. Localnicii au acum ocazia sa savureze specialitatile traditionale si sa se intinda la povesti. Invita-i pe cei dragi la cina si incanta-i cu delicioasele preparate de la Lidl. Dintr-un meniu cu specific mediteranean, nu pot lipsi calamarii (19,99 lei), caracatita (49,99 lei) sau midiile (14,99 lei).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

La desert cu siguranta trebuie sa alegi produsele traditionale elene la care orice turist viseaza atunci cand ajunge in tara zeilor: baclavaua cu nuca si scortisoara (16,99 lei), halvaua cu migdale (7,99 lei), cu ciocolata amaruie (8,99 lei) sau cu miere (9,99 lei). Acum ai tot ce-ti trebuie pentru o vara cat se poate de dulce.

Nu uita ca meniurile grecesti sunt intotdeauna insotite de o bautura buna. Degusta traditionalul Ouzo (29,99 lei), vinul alb sec Santorini Asyrtiko (29,99 lei) sau vinul grecesc Retsina (9,99 lei).

Prinde chef de vacanta, soare si distractie in Saptamana Greceasca de la Lidl!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri