Trupa VUNK a anunțat alte şase noi orașe in care va susține turneul acustic "Inconjurul Lumii". Artistii vor canta in 17 mai la Ploiești, in 18 mai - Sibiu, 19 mai - Alba Iulia, 20 mai - Oradea, 21 mai - Baia Mare si 25 mai la Craiova.

"Inconjurul lumii" este un proiect special, in care spectatorii vor descoperi cele mai bune piese ale trupei VUNK reorchestrate intr-o cu totul alta forma, cu alt sound și alte ritmuri. Alaturi de membrii trupei, pe scena vor urca un cvartet de coarde, un trompetist, un pianist și un percuționist.

Prima parte a turneului s-a desfașurat in luna martie, cand “Inconjurul Lumii” a trecut prin 18 orașe din Romania şi s-a bucurat de aprecierea publicului, care l-a considerat cel mai emoționant și neașteptat proiect muzical romanesc din acest an. Cu aceasta ocazie, Cornel Ilie, liderul trupei VUNK și-a dorit sa realizeze cea mai mare colecție de visuri.

Iar colecţia continua cu noile concerte. Pentru asta, ca și in prima parte a turneului, spectatorii sunt invitați sa scrie pe carțile poștale primite la intrare, care este visul lor. La finalul turneului, colecția de visuri, insoțita de poveștile din turneu ale liderului trupei, Cornel Ilie, va fi disponibila intr-un e-book ce va putea fi descarcat de pe site-ul oficial al trupei. Pana in prezent, peste 8500 de oameni au luat parte la concertele din turneul "Inconjurul lumii".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

“Din experiențele celor 18 orase din turneu am invațat foarte multe despre publicul nostru și despre locurile in care am fost. In toate orașele in care am ajuns pana acum mai cantasem, dar niciodata nu am avut timp sa le descoperim așa cum am facut-o in acest turneu. Este un mare pas facut inspre publicul nostru, așa ca am decis sa prelungim turneul cu alte 6 orașe pe care vrem sa le cunoastem mai bine, prin ochii celor de-acolo. Daca ar fi dupa noi am merge in toate orașele din Romania, dar, din pacate, nu peste tot exista sali de spectacole la care putem adapta concertul nostru. Cu aceasta ocazia o sa-mi maresc colecția de visuri, ajunsa deja la peste 8500, toate stranse in urma turneului. Ma bucur și ca ultimul concert, cel din Craiova, este de ziua mea, așa ca o sa ma sarbatoresc impreuna cu echipa și cu publicul de-acolo. Dupa cele 18 reprezentații, fie ca am cantat in Moldova, Transilvania, Banat sau Basarabia, imi susțin ideea ca Romania este o lume, nu doar o țara, iar publicul nostru traiește, canta și respira romanește”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Toate concertele din turneu vor incepe la ora 19, iar in deschidere va canta Alexandra Ușurelu.

Biletele sunt puse in vanzare in rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, la terminalele Zebra Pay din intreaga țara, dar și online pe www.iabilet.ro. Pana in 6 mai, cei care vor achizitiona bilete vor beneficia de un discount, care va reduce preţul biletului de la 70 la 50 de lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri