Intra in competitia „Familii inimoase in bucatarie!”, transforma codurile de pe ambalajele produselor Reinert in inimioare si poti castiga unul din cele peste 100 de premii constand in electrocasnice pentru bucatarie sau marele premiu de „10,000 de lei pentru cele mai inimoase idei!”.

Comunicat de presa

Reinert Romania sarbatoreste pe 3 Mai 2015 opt ani de la lansarea oficiala in Romania, prilej cu care da startul unei noi campanii promotionale dedicate consumatorilor finali.

Campania, intitulata generic “Familii inimoase in bucatarie”, se desfasoara in perioada 3 Mai - 26 Iulie 2015, la nivel national, si a fost gandita pentru a rasplati consumatorii fideli brandului Reinert.

Pe durata campaniei sunt puse in joc 100 de premii constand in electrocasnice pentru bucatarie (3 espressoare Krups Espresseria (unul/luna), 12 masini de facut paine Philips (una/saptamana), 85 sandwich makere Philips (unul/zi)), la care se adauga marele premiu de „10.000 LEI pentru cele mai inimoase idei”. Exista si o componenta de premii „garantate” pentru primii 50 de participanti, precum si o serie de titluri onorifice pentru „cele mai inimoase familii in bucatarie” acordate saptamanal familiilor care inscriu cele mai multe inimioare in competitie. Toate detaliile legate de mecanismul si regulamentul promotiei „Familii inimoase in bucatarie” sunt disponibile pe https://www.promotiilereinert.ro/.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

In cadrul campaniei vor participa toate produsele brand Reinert disponibile la raftul cu autoservire din cadrul marilor retele de magazine. Produsele participante vor avea aplicata pe ambalaj eticheta cu insemnele promotiei in interiorul careia se va afla un cod unic de participare, ce odata inscris pe platformahttp: https://www.promotiilereinert.ro/ofera participantilor o sansa la castig.

Printre produsele participante la campanie se regasesc si doua produse lansate recent de Reinert Romania, ambele din categoria produselor premium, fiind concepte unice pe piata locala:
„Pastete cu branza si vita de vie”, un produs inovator, ce combina intr-o formula unica gustul de carne cu cel de branza de oaie (tip ricotta) si aroma frunzei de vita de vie;
„Salam Parmesali” ce vine cu noutatea invelisului de parmezan, care da savoare si un gust deosebit produsului.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri