Sambata, 18 aprilie 2015, managementul Plaza Romania a dezvaluit o alta fatada a proiectului de renovare a mall-ului; proiect definit de catre dialogul puternic dintre spatiile interioare ale proiectului si spatiul urban al orasului Bucuresti.

Comunicat de presa

Sambata, 18 aprilie 2015, managementul Plaza Romania a dezvaluit o alta fatada a proiectului de renovare a mall-ului; proiect definit de catre dialogul puternic dintre spatiile interioare ale proiectului si spatiul urban al orasului Bucuresti.

Renovarea Plaza Romania porneste din suflet, creand cadrul perfect pentru cei care isi doresc sa se relaxeze, sa descopere emotia muzicii, a dansului, a jocului. Plaza Romania este mai mult decat un centru comercial unde poti face shopping - este mall-ul unde te poti simti ca acasa, unde te regasesti pe tine insuti.

Pentru a evidentia mesajul de mai sus, pe 18 aprilie, peste 20 de copii talentati, liberi, veseli au pictat un perete de 10 metri, situat la intrarea dinspre bulevardul Timisoara, sub indrumarea artistei Mirela Traistaru. Toate materialele pentru pictura au fost puse la dispozitia juniorilor de catre Plaza Romania.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Îți doresc timp…

Fiecare dintre cei prezenti au fost, pentru cateva ore artistii mall-ului, folosind cu naturalete pensulele si culorile.

Cei mici au transformat gandurile lor despre Plaza Romania in diferite picturi care mai de care mai ingenioase. La final, rezultatul au fost de-a dreptul emotionant: un perete din Plaza Romania a devenit un tablou supradimensionat semnat de copilasi - un curcubeu de emotii.

Atilla Aydemir, reprezentantul managementului Anchor Grup, a fost alaturi de cei mici si de parintii lor, de-a lungul acestui moment inedit. De asemenea, el a transpus, alaturi de copii, prin culoare si inventivitate, noua imagine a Plaza Romania, din suflet pentru cei care vor vizita mall-ul si de acum inainte.

Copiii au fost indrumati de artista Mirela Traistaru, recunoscuta pentru lucrarile sale la nivel international.

Lucrarile sale au participat la numeroase expozitii, deopotriva de grup si personale, figureaza in colectii private din 19 tari din Europa, Asia, Africa si America, iar renumele ei nu se limiteaza la picturi si desene. Artista e faimoasa si pentru activitatea ei de scenografa si de designer de costume pentru televiziune, teatru si productii cinematografice, dar si pentru participarea la numeroase festivaluri internationale, la bienalele din Cairo şi Beijing, prezentari de moda, simpozioane si ateliere de creatie. Totodata, Mirela Traistaru s-a remarcat in domenii precum bodyart, happening, media, obiectul de arta si lucrari monumentale.

Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Povestea in imagini poate fi regasita pe pagina de Facebook a Plaza Romania (unde ii veti cunoaste si pe micutii artisti): Plaza Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri