NIVEA Care, 100% hidratare, 0% senzatie grasa

Comunicat de presa

Suntem femei si stim ca zi de zi suntem nevoite sa ne impartim eficient intre serviciu, familie, responsabilitati casnice si angajamente sociale, dar, deseori, uitam sa indreptam grija si atentia asupra noastra. Ce ar fi insa daca ai putea sa-ti hidratezi pielea, cat ai zice “WOW”?

In ritmul agitat al activitatilor zilnice, acum e simplu sa ai grija ca pielea ta sa fie mereu hidratata!
NIVEA lanseaza crema hidratanta inovatoare NIVEA Care cu o formula revolutionara care ofera hidratare intensa, cu 0% senzatie grasa!

Cu noua crema NIVEA Care, te simti minunat in pielea ta datorita formulei intens hidratante, ce se absoarbe instantaneu in straturile pielii. Bazata pe o tehnologie revolutionara in curs de patentare, formula cu cristale hidratante dispersate intr-o textura gel crema, NIVEA Care este perfecta atat pentru fata, corp, cat si pentru maini.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Atunci cand intra in contact cu pielea, crema este imediat absorbita, hranind in profunzime si oferind o hidratare intensa, de durata, fara a lasa o senzatie grasa.

Nu ai inclus inca o crema hidratanta in rutina ta zilnica de ingrijire? Acum e simplu sa te bucuri de o piele hidratata, fara pic de efort, testeaza inovatia NIVEA Care, crema cu efect WOW: 100% hidratare, 0% senzatie grasa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri