Adriana Lima, uluitorul supermodel brazilian, face uitat dorul de vara in noua campanie pentru Vogue Eyewear realizata in Buzios, Brazilia.

Comunicat de presa

Aceasta este prima aparitie a Adrianei Lima in calitate de ambasadoare a marcii. Colectia prezentata in campanie a fost selectata personal de vedeta, rezultatul fiind o reflectare autentica a personalitatii si stilului ei.

Nascuta si crescuta in Brazilia, Adriana Lima este fara indoiala una dintre cele mai frumoase femei din lume. Faima Adrianei Lima a depasit granitele lumii modei, consolidandu-i statutul in cadrul culturii pop. Cariera sa de fotomodel, intinsa pe mai bine de un deceniu, include defilarea pe cele mai prestigioase podiumuri, aparitii pe numeroase coperti ale celor mai importante reviste de moda si participarea la campanii de succes in afara lumii modei.

„Adriana este esenta femeii Vogue Eyewear. Este amuzanta, dornica sa cocheteze si este interesata de tot ce are legatura cu moda” declara Mariavittoria Di Stasi, Brand Director Vogue Eyewear. „Prin aceste trei modele, dorim sa subliniem valoarea pe care Vogue Eyewear o regaseste in toate femeile din intreaga lume. Cu toate ca sunt foarte diferite si provin din locuri diferite, femeile pe care le reprezinta sunt la fel de pretioase si importante - fiecare cu propriul sau stil diferit si propria sa perceptie asupra modei.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Campania care o prezinta pe Adriana Lima, realizata in Buzios, Brazilia – legendara destinatie de vacanta facuta celebra de Brigitte Bardot in anii '60 – a fost produsa de Ellen von Unwerth, cunoscuta pentru fotografierea celor mai frumoase femei din lume. Campania – o expresie a spiritului tropical – este alcatuita din sase imagini in care Adriana poate fi vazuta purtand cele mai noi modele Vogue Eyewear.

„Filmarea campaniei Vogue Eyewear in tara mea natala, Brazilia, a reprezentat un moment foarte special. Este o colectie cu adevarat unica, cu note extrem de feminine si culori vii, ceea ce o face ideala pentru orice femeie si orice ocazie,” spune Adriana Lima.

Ochelarii Vogue Eyewear sunt disponibili in Optiblu, Optiplaza si Opticris.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri