Pentru ca suntem femei, petrecem timp pretios in cautarea unui oufit care sa ne ajute sa aratam si sa ne simtim bine, astfel incat sa pasim afara cu incredere si sa intampinam multumite ziua ce ne asteapta. De prea multe ori, evitam anumite piese vestimentare care ne-ar ajuta sa aratam fabulos. Fie ca e vorba despre neincrederea in sine sau parul nedorit de pe corp – ajungem sa renuntam si sa ne simtim constranse de ceea ce putem si nu putem sa purtam. Acum, cu noul epilator Braun Silk-epil 9, femeile pot avea piele fina nonstop si pot scapa de acele zile pentru totdeauna. E timpul sa punem piciorul in prag si sa ne bucuram de alegeri nelimitate in ceea ce priveste vestimentatia!

Comunicat de presa

Cum sa preiei controlul frumusetii tale si sa profiti de garderoba pe care o ai:

Brandul cu produsele de epilare cele mai apreciate a ridicat un nou standard de excelenta cu noul Braun Silk-epil 9. Bucurandu-se de multe inovatii de design, epilatorul Silk-epil 9 ofera cele mai precise rezultate si in cel mai scurt timp de pana acum! Capul cu 40% mai lat promite ca mai multe fire de par vor fi prinse odata si indepartate dintr-o singura miscare, iar tehnologia revolutionara Micro Grip Tweezer, cu pensete mai lungi si mai largi, creste performanta epilarii – facand din Silk-epil 9 epilatorul wet&dry cel mai eficient din portofoliul Braun. Combinat cu cel mai nou design geometric, Silk-epil 9 permite un contact mai apropiat cu pielea, inlaturand de 4 ori mai multe fire scurte de par decat ceara, astfel incat femeile sa se bucure de piele fina si catifelata pana la patru saptamani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Daca asta nu e de ajuns, sistemul de masaj High Frequency emite vibratii active care, combinate cu capul pivotant Skin Adapting, asigura stimularea pielii pentru o epilare mai blanda. Printr-o folosire regulata, epilarea devine inevitabil mai putin dureroasa.

Jessica Alba, ambasadoare Braun Beauty, explica: „Sunt mare fana a noului epilator Braun Silk-epil 9 pentru ca imi permite sa am control asupra rutinei mele de infrumusetare. Pielea fina este baza pentru orice look al meu! Fie ca port o rochie foarte eleganta pentru o premiera, o rochie mini atunci cand ies in oras cu fetele sau cand pierd vremea pe plaja cu familia, folosind epilatorul Silk-epil 9, pielea mea arata la fel de bine precum ma simt”.

BOX OUT:
Rezultate optime: Noul cap cu 40% mai larg si tehnologia Micro-Grip Tweezer lucreaza impreuna pentru a se asigura ca mai multe fire de par sunt prinse si indepartate dintr-o singura miscare – cel mai rapid si eficient proces de epilare Braun de pana acum!

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Umed si uscat: Realizat pentru a te multumi indiferent de programul pe care il ai, Braun Silk-epil 9 este 100% rezistent la apa si poate fi folosit in cada sau dus pentru o epilare mai blanda. In plus, prin folosirea regulata, epilarea devine mai putin dureroasa.

Pachete bonus: Pentru o experienta de beauty din cap pana-n picioare, Braun ofera o selectie de pachete bonus. Braun iti propune sa incerci epilatorul Braun Face impreuna cu Silk-epil 9. Pentru cele pasionate de curatarea pielii, pachetul vine cu o perie de curatare de sase ori mai eficienta decat curatarea manuala. Daca iubesti exfolierea, Silk-epil 9 SkinSpa este cel mai bun sistem de epilare si exfoliere 2 in 1 pe care ti l-ai putea dori. Intregul regim de infrumusetare este asigurat!

Alessandra Dolfini, Marketing Director al Global Braun explica: „Sunt mandra sa lucrez pentru un brand de beauty care evolueaza constant si dezvolta produse noi, inovative si superioare pentru a ajuta femeile sa arate si sa se simta bine. Noul Braun Silk-epil 9 nu face exceptie. El permite femeilor sa preia controlul rutinei lor de frumusete si sa nu fie ingradite de ce pot si nu pot purta, astfel incat sa fie cea mai buna versiune a lor in fiecare zi.”

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Epilatorul Braun Silk-epil 9 va fi disponibil in magazine incepand cu luna martie 2015, cu preturi incepand de la 655 RON.

Pentru mai multe informatii despre portofoliul Braun, va rugam vizitati www.braun.com/ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri