Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire.

Comunicat de presa

Descopera noul deodorant Dove Powder Soft si bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si o noua senzatie de catifelare!

Dove este singurul deodorant antiperspirant cu ¼ crema hidratanta, care iti ofera o piele a subratului vizibil mai fina si catifelata, iar tu te simti increzatoare sa iti dezvalui pielea subratului!

Deodorantul Dove Powder Soft are un parfum feminin, creat impreuna cu parfumieri celebri pentru a-ti oferi o experienta senzoriala deosebita. Aromele de frezie si bujor, completate armonios de notele de ambra, lemn de santal si mosc, contureaza un parfum delicat si suav.

Pentru o piele fina a subratului si o senzatie de ingrijire si uscare rapida, imediat dupa aplicare, alege Dove Powder Soft:

  • Deodorantul antiperspirant spray Dove Powder Soft cu 1/4 crema hidratanta si acorduri aromatice subtile de pudra iti protejeaza pielea delicata a subratului.
  • Deodorantul antiperspirant stick Dove Powder Soft are o actiune intensa si indelungata de prevenire a transpiratiei datorita formei solide. In plus, ingredientele emoliente ingrijesc delicat pielea subratului.
  • Deodorantul antiperspirant roll-on Dove Powder Soft iti ofera protectie antiperspiranta eficienta si se potriveste liniei subratului. In plus, e un accesoriu pe care il poti purta mereu cu tine.

Completeaza-ti ritualul de ingrijire cu noua gama de deodorante antiperspirante Dove Powder Soft si bucura-te de o piele fina si o senzatie de catifelare ce dureaza intreaga zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri