20 Martie 2015 publicat în Noutati 1 share-uri

Special pentru a da tonul pregatirilor de vara, Elancyl, expertul in frumusetea corpului, prezinta programul complet de actiune pentru un corp ferm, tonifiat, in trei pasi simpli: ingrijirea si detoxifierea pielii, crono-nutritie si sport.

Comunicat de presa

Pornind de la conceptul ca frumusetea corpului este o stiinta, Elancyl ne ajuta sa castigam lupta pentru un corp zvelt cu sfaturi de cronobiologie. Cronobiologia este stiinta care studiaza transformarile corpului in raport cu momentele zilei, lunii sau anotimpului.
1. O data pe saptamana, curata pielea in profunzime cu un produs pentru gomaj
Gomajul are rolul de a elibera epiderma de celulele moarte, facand pielea mai stralucitoare.
Gelul exfoliant tonifiant Elancyl curata pielea, o detoxifiaza, stimuleaza reinnoirea celulara si favorizeaza oxigenarea pielii, lasand-o neteda si ferma.
2. Foloseste o crema anti-celulitica de zi sau de noapte si aplic-o minimum 2 saptamani
Gama ELANCYL CELLU SLIM are o formula unica ce asociaza CECROPIA + CAFEINA, 2 ingrediente active capabile sa destocheze toate tipurile de grasime, chiar si pe cele mai rezistente, asa cum este celulita incrustata, avand rezultate vizibile dupa 14 zile.
Gama Elancyl Cellu Slim cuprinde produse de zi sau noapte, cu efect specific impotriva celulitei de pe coapse sau de pe abdomen: crema anticelulitica Cellu Slim de Zi, Cellu Slim de Noapte si Cellu Slim Abdomen Plat.
Zi/dimineata – alege crema Elancyl Cellu Slim Zi sau Cellu Slim Abdomen plat: favorizeaza arderea grasimii pe timpul zilei, remodeleaza si reda fermitatea corpului. Netezeste vizibil zonele cu aspect capitonat, oferind o silueta mai supla si mai ferma. Cellu Slim Zi - Gramaj 200 ml, pret recomandat - 128 lei. Cellu Slim Abdomen Plat - Gramaj 150ml – pret recomandat 140 lei.
Noaptea - Inovatia CELLU SLIM PENTRU NOAPTE remodeleaza corpul pe parcursul noptii. Extractul de Cecropia, alaturi de cafeina si de acceleratorul GP4P duc la rezultate demonstrate clinic dupa 14 zile*! GP4P este un furnizor de energie celulara, care stimuleaza metabolismul celular pentru a optimiza efectul de destocare a grasimii si pentru a reduce aspectul celulitei. Gramaj 250ml, pret recomandat - 150 Lei.
3. Aplica crema anti-celulitica prin masaj
PREGATESTE-TI PIELEA: pentru a stimula microcirculatia, tineti cu o mana pielea, iar cu cealalta mana intindeti pielea in directia opusa; trasati linii orizontale cu degetele, apasand puternic, timp de 2 minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

APLICA crema anti-celulitica facand miscari circulare, in sensul acelor de ceasornic.
MASEAZA energic pielea cu ambele maini, folosind tehnica framantarii.
4. Sfaturi de alimentatie (fara regim)
Cronobiologia iti permite sa ramai zvelta, fara sa fii nevoita sa tii regim. Este suficient sa mananci alimentele potrivite in momentele potrivite.
Pana la ora 16, corpul destocheaza grasimile usor: iti poti deci permite sa mananci mai gras la micul dejun si consistent la pranz (proteine animale + zaharuri lente).
Dupa ora 17, organismul isi reduce ritmul (scadere de activitate) si incepe sa stocheze substantele nutritive care i se ofera. Redu in special consumul de zaharuri dupa aceasta ora. Consuma fructe detoxifiante, cu rol anti-oxidant (citrice, fructe diuretice).
5. Fa cat mai multa miscare
Sportul favorizeaza pierderea masei grase in beneficiul masei musculare. Incearca sa bifezi 30 de minute de mers pe zi si 1 – 2 ore de sport/saptamana.
6. Alege un sport care-ti place
Este important ca sportul ales sa-ti faca placere sa-l practici, ca sa-l poti mentine pe termen lung.
Daca esti pasionata de sporturi rapide (jogging, exercitii pentru abdomen si fesieri, ciclism), este ideal sa le practici dimineata, inainte de micul dejun sau pranz.
Seara, corpul prefera sporturile lente (yoga, streching) si relaxarea (masaje, hammam).
7. Mancati sanatos, la momentele potrivite ale zilei
Crono-nutritia permite pastrarea unei siluete suple si ferme, fara a fi nevoie de un regim alimentar. Este suficient sa mananci alimentele potrivite in momentele potrivite: gras la micul dejun, consistent si proteic la pranz, dulce la gustare si usor la cina. Si ar mai trebui retinut un lucru: nimic dulce la sfarsitul unei mese. Fructele se mananca la gustare, nu se serveste desert si, la modul general, sunt interzise zaharurile rapide (bomboane, zahar alb, dulceata, etc.).
8. Bea multa apa
1,5 pana la 2 litri de apa minerala pe zi. Doar intre mese.
9. Fa masaj in mod regulat
Masajul tonifica pielea, imbunatateste circulatia sangelui si previne acumularea grasimilor si retentia apei.
Se recomanda 5 minute de masaj zilnic, atunci cand aplicati crema anti-celulitica Elancyl Cellu Slim.
10. Respecta cu strictete rutina timp de cel putin 2 saptamani
Obisnuieste-ti corpul cu cele 5 minute de masaj, 30 minute de sport si trucuri de alimentatie in fiecare zi, la aceeasi ora, pentru rezultate maxime.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri