18 Martie 2015 publicat în Noutati 18 share-uri

Masa este unul dintre cei mai atenti martori ai evenimentelor din viata noastra. Fie ca este masa de bucatarie, de living sau terasa, masa este asemenea unei carti de povesti: ea pastreaza toate intamplarile si momentele carora le-a fost scena.
Masa este unul dintre cei mai atenti martori ai evenimentelor din viata noastra. Fie ca este masa de bucatarie, de living sau terasa, masa este asemenea unei carti de povesti: ea pastreaza toate intamplarile si momentele carora le-a fost scena. AGRICOLA relateaza, in cea mai recenta campanie de imagine, trei astfel de povesti, dintre care una poate fi chiar a ta.

Masa este astfel scoasa din zona pieselor de mobilier, este insufletita si devine martora la micile momente mai vesele sau mai triste din viata personajelor din campanie. “Mesele de poveste” au fost innobilate cu produsele AGRICOLA de catre o echipa de specialisti italieni, regizor si food-stylist, care au dat viata celor mai recente spoturi TV AGRICOLA.

Campania “Pentru mese de poveste” se va desfasura pe parcursul întregului an si include categoriile de produse ale companiilor din Grupul AGRICOLA: carne de pasare (Agricola International SA), salamuri crud uscate (SALBAC SA) si semipreparate si produse tip ready-meals (EUROPROD SA).
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Vei gasi la raft o noua imagine a acestor produse, iar pentru multe alte surprize, acceseaza noul site www.agricola.ro, unde vei descoperi informatii utile despre produsele AGRICOLA sau acceseaza canalul YouTube dedicat pentru a urmari povestile din cele mai recente spoturi TV.

Vei descoperi povesti emotionante si povesti amuzante, povesti despre importanta coeziunii familiei si prietenilor in jurul mesei, valoare traditionala si în acelasi timp contemporana. Te asteptam si pe pagina de Facebook Creator de pofta pentru inspiratia zilnica în bucataria ta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri