16 Martie 2015 publicat în Noutati 1 share-uri

Semineele Modern Line de la Planika sunt solutia perfecta pentru a avea o casa demna de invidiat.

comunicat de presa

Va doriti o locuinta moderna, eleganta si cu mult stil ? Va doriti sa creati o atmosfera calda si prietenoasa, fara a depune prea mult efort ? Semineele Modern Line de la Planika sunt solutia perfecta pentru a avea o casa demna de invidiat.

Gama Modern Line de la Planika cuprinde biosemineele : Simple Commerce, Expresione, Stone si Coffee Fire Long, acestea avand un design inedit, ce ofera personalitate spatiului dumneavoastra de locuit. Indiferent ca se monteaza in perete, se asaza pe podea sau sunt incorporate in masuta de baut cafeaua, biosemineele Modern Line de la Planika sunt foarte usor de instalat si de utilizat.

Semineul Simple Commerce poate crea o atmosfera romantica si primitoare, fiind asezat pe masa in locul lumanarilor traditionale. Datorita designului elegant, semineul Simple Commerce poate fi amplasat in orice interior, fiind compact si portabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Semineul Expresione imbina design-ul modern cu abordarea functionala, putand fi montat direct in perete. Acest tip de semineu este recomandat celor care vor sa evite mediocritatea atunci cand vine vorba de decoratiuni interioare.

Semineul Stone reprezinta alegerea perfecta pentru interioare inspirate din natura, avand o baza din Roca Scandinava. In acelasi timp, semineul Stone poate fi un model ideal si pentru exterior, curte interioara sau terasa.

Semineul Coffee Fire Long este incorporat intr-o masuta de cafea, putand fi utilizat drept o frumoasa piesa de mobilier. Va puteti bucura de flacari reale fara fum in timp ce va savurati cafeaua, intr-o atmosfera calda si primitoare.


Functionalitatea semineelor din gama Modern Line, impreuna cu atmosfera magica creata de flacari sunt imbinate cu maiestrie de catre expertii in foc de la Planika.
Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri