Cu ocazia Zilei Femeii, Sole Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, vine in intampinarea barbatilor care au nevoie de inspiratie pentru alegerea celor mai potrivite cadouri pentru femeile din viata lor.

Comunicat de presa

Ziua Femeii se apropie cu pasi repezi, iar pentru cei care nu au reusit inca sa gaseasca darul perfect pentru femeia speciala din viata lor, Sole Luxury Boutique propune cinci categorii de produse pe care orice femeie si-ar dori sa le primeasca: genti, ochelari de soare, parfumuri, produse pentru ingrijirea pielii si produse cosmetice.

Genti, pentru ca niciodata nu sunt suficiente

Indiferent de stilul care o caracterizeaza, geanta este accesoriul fara de care o tinuta nu este completa. Pentru femeile care vor sa dea o nota chic tinutei business, se recomanda gentile din piele de inalta calitate, simple si in culori clasice, precum negru.

Daca persoana vizata este o femeie sofisticata, careia ii place sa aiba asupra ei doar lucrurile necesare, atunci se recomanda alegerea unei genti tip plic care sa poata fi usor integrata in tinutele elegante. Pentru oferirea unei adevarate bijuterii, se poate opta pentru plicuri cu accesorii deosebite si confectionate din materiale de calitate, precum pielea de vitel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

De asemenea, pentru romanticele incurabile, un accesoriu practic si elegant il reprezinta gentile de mici dimensiuni, confectionate din piele si colorate in nuante pale, delicate.

Provizii pentru vara

Contrar aparentelor, femeile adora cadourile practice si, mai ales, produsele durabile, de care se pot folosi in mai multe ocazii. In acest sens, domnii pot opta pentru o pereche de ochelari de soare de calitate care sa le asigure doamnelor protectie impotriva radiatiilor ultraviolente daunatoare.

In plus, daca ochelarii beneficiaza si de o rama speciala si forme indraznete, atunci acestia vor deveni cu siguranta accesoriul de nelipsit al verii.

Arome deosebite pentru orice ocazie

Indiferent de aroma preferata, parfumurile reprezinta cadouri intime si, totodata, practice, mai ales avand in vedere ca nu putine sunt persoanele care asociaza anumite mirosuri cu diverse amintiri si emotii. Asadar, domnii care vor sa-si demonstreze atentia pentru detalii, pot alege parfumuri cu note florale sau extrase din fructe exotice.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

De asemenea, cei care doresc sa ofere in dar o aroma luxurianta pot alege dintr-o varietate de note speciale, precum lemnul de santal sau boabele de tonka. In plus, sticluta de parfum este cu atat mai apreciata cu cat dispune de o forma distincta.

Kituri practice de infrumusetare

Nu in ultimul rand, cosmeticele raman o varianta de cadou pe placul oricarei femei, mai ales atunci cand sunt comprimate intr-un set complet de ingrijire. De regula, un astfel de kit ar trebui sa includa un fond de ten hidratant, un fard de pleoape cu nuante translucide, un balsam de buze intr-o culoare subtila si un rimel care sa ofere un maximum de volum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri