Urmeaza-ti simturile si porneste intr-o plimbare plina de culoare!

Comunicat de presa

Spune NU vietii in alb si negru! Vespa te invita sa vezi lumea in culori stralucitoare! Iți prezentam Vespa Sensazione pentru el si pentru ea, o reinterpretare fresh a duo-ului de parfumuri de debut de la Vespa. Inspirat de spiritul hedonist al brandului Vespa, Sensazione este precum o celebrare aromata a nuantelor vietii. Traieste fericit. Calatoreste insotit de culori!

Parfum fructat-floral, Vespa Sensazione For Her emana placerea de a trai. La inceput, notele indraznete de Lychee dulci, para coapta si lime intepator iti ofera o explozie de stralucire aromata. Apoi, baza florala isi face simtita prezenta: delicatetea subtila a florii de crin este imbinata cu parfumul marii si o aroma picanta de scortisoara. In final, parfumul este invelit in vanilie senzuala, lemn de santal si piersica, recreând o experienta feminina inaltatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Masculinitatea parfumului Vespa Sensazione For Him inspira putere si incredere. Aroma fructat-lemnoasa se deschide cu o imbinare indrazneata de rubarba, mar si mandarina, care gâdila si inalta simturile. Acest val fructat este cuprins intr-o aroma masculina de ceai negru, levantica si lemn de ficus. O urma calda si seducatoare de patchouli si vanilie completeaza alura lemnoasa a parfumului.

Peste tot in lume, scuterele Vespa aduc un strop de culoare vietii din fiecare zi. Ambalajul Vespa Sensazione este stylish – cu un touch retro. Parfumurile For Him si For Her sunt prezentate in cutii de carton aprins colorate si impodobite cu un design de inspiratie pop-art. Cutia pentru femei este de culoare roz intens, cu cercuri violet si de culoarea zmeurii; ambalajul pentru barbati este de un albastru marin, cu inele turquoise si navy – nu trebuie sa fie ratate! Cutiile sunt completate cu logo-ul distinctiv al brandului Vespa si un motiv jucaus al scuterului.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Precum parfumul original, forma curbata si capacul argintiu, larg, al sticlei parfumului Vespa Sensazione imita design-ul unui scuter. Partea din fata a sticlei este impodobita cu logo-ul Vespa si numele parfumului intr-un argintiu elegant. Parfumul este de culoare roz bombon in varianta pentru femei si albastru pal pentru barbati.

De mult timp asociat cu distractia, libertatea si momentele frumoase, Vespa este despre a trai viata la maxim. Adu bucuria Vespa in ziua ta; imbratiseaza fericirea cu noul parfum Vespa Sensazione pentru el si pentru ea. Plimba-te prin viata in culori stralucitoare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri