Personajele preferate din filmul de animatie „Frozen / Regatul de gheata” de la Studiourile Walt Disney Animation revin pe marele ecran in scurtmetrajul de animatie „Frozen Fever”. Acesta va fi proiectat inainte de filmul live-action „Cenusareasa” de la Disney, care va avea premiera in tara noastra pe 13 martie 2015, fiind distribuit de Forum Film Romania.

Comunicat de presa

Personajele animatiei Disney “Frozen / Regatul de gheata” au fost adorate de public cand au debutat pe marele ecran in 2013. Insa cand realizatorii filmului au adus gasca inapoi in noul scurtmetraj “Frozen Fever”, ei au fost foarte atenti. “Este foarte amuzant”, spune regizoarea Jennifer Lee, “am simtit aceeasi stare de angoasa – poate chiar mai mult –, intrucat stiam ca oamenii tin la aceste personaje si i-au purtat in propriile lor calatorii. Si-au imaginat cum au evoluat si care e viitorul lor. Dar a trebuit sa lasam aceste sentimente deoparte si sa spunem o poveste credibila pentru aceste personaje, asa cum a fost si in cazul filmului.”

Elsa, Regina din Arendelle, a adus de una singura iarna eterna care a acoperit un sat intreg in zapada si gheata. Cu o fluturare a mainii, ea a creat un om de zapada magic care adora distractia in caldura soarelui si care se poate bucura de acest lucru atunci cand Elsa are grija prin magia ei sa-l mentina rece. Marele palat pe care l-a construit de una singura se poate mandri cu o scara de gheata si un candelabru impunator, unic. Dar poate Elsa sa organizeze o petrece?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Este ziua Annei, iar Elsa vrea sa organizeze pentru sora ei o petrecere de neuitat, pentru a fi iertata si a face uitate zilele in care cele doua au fost despartite de usile inchise. “Elsa este hotarata sa-i ofere Annei o petrecere grandioasa, asa cum n-a avut cand erau mici si erau izolate de lume”, spune regizoarea Jennifer Lee. “Elsa le cere ajutorul lui Kristoff, Sven si Olaf – toti cei care tin la Anna.”

Elsa a pregatit tortul, o gramada de cadouri si un plan abil prin care sa dezvaluie surpriza, insa puternica Regina a tinutului Arendelle ascunde ceva ce poate strica totul. “Elsa a racit”, spune regizorul Chris Buck, “dar nu este orice fel de raceala. Exista magie in stranuturile ei”. “Ce nu stie Elsa este ca, atunci cand stranuta, magia sa creeaza mici oameni de zapada – Snowgies – foarte dragalasi si pusi pe sotii. Fac fel de fel de boroboate la petrecere”, adauga Buck. “Si la fel ca Olaf, ei stau cu ochii pe tortul pregatit pentru Anna”.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Scurtmetrajul animat readuce vocile care au dat viata personajelor din “Frozen”. Kristen Bell (din serialul “House of Lies” de pe canalul Showtime) este vocea Annei, iar Idina Menzel (nominalizata la premiul Tony si castigatoarea acestui premiu pentru spectacolul de pe Broadway “Wicked”) este Elsa. Jonathan Groff (din serialul “Looking” difuzat de HBO) ii da viata lui Kristoff si Josh Gad (“The Wedding Ringer”) este vocea omului de zapada, Olaf. Castigatorii premiului Oscar pentru cel mai bun cantec, Kristen Anderson-Lopez (“Up Here”) si Robert Lopez (“The Book of Mormon”) au scris melodii noi pentru aceasta animatie, iar compozitorul Christophe Beck s-a ocupat de muzica. “Frozen Feaver” este regizat de Chris Buck si Jennifer Lee, produs de Peter Del Vecho si Aimee Scribner, iar producatorul executiv este John Lassseter.

A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Premii castigate de “Frozen”
• “Frozen” a castigat doua premii Oscar (Cel mai bun film de animatie si Cel mai bun cantec, “Let It Go”) si Globul de Aur pentru Cel mai bun film de animatie
• Kristen Anderson-Lopez si Robert Lopez au castigat un premiu Grammy pentru cel mai bun cantec dintr-un film. Anderson-Lopez, Lopez, Tom MacDougall si Chris Montan impart un premiu Grammy pentru cea mai buna coloana sonora pentru un fim.
• E animatia cu cele mai mari incasari realizate vreodata, 1,27 de miliarde de dolari global.
• Albumul cu coloana sonora a animatiei “Frozen” este cel mai bine vandut album in 2014, in topul Billboard. S-a mentinut pe primele cinci pozitii 33 de saptamani consecutive in topul Billboard 200, inclusive 13 saptamani pe locul 1. A primit discul de platina pentru cele peste 3,9 milioane de exemplare vandute.

Trailer „Frozen Fever”: https://www.youtube.com/watch?v=bQRLVxZHKPs

Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri