Brutariile Paul sarbatoresc inceputul primaverii cu multa culoare si savoare. In aceasta luna, deserturile macarons se transforma in martisoare inspirate, care vor aduce zambete tuturor doamnelor si domnisoarelor ce le vor primi. Noutatea gamei sunt cutiile cu 3 mini macarons in cele mai savuroase combinatii: ciocolata, fistic, vanilie, zmeura, lamaie, cocos si caramel.

Comunicat de presa

„Macarons sunt deserturile care descriu cel mai bine culoarea si energia tipice inceputului de primavara, fiind preferatele doamnelor si domnisoarelor.

Special pentru luna martie, am decis sa aducem in brutariile Paul cutiile cu 3 mini macarons, accesibile tuturor celor care sunt in cautare de martisoare altfel. Cele mai dorite si mai vandute macarons din gama Paul sunt cele cu ciocolata, fistic, vanilie si zmeura”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

In luna martie, la Paul se gasesc cutii cu 3, 6, 12 si 24 mini macarons cu diverse arome. Pentru o experienta à la française completa, in meniu se regasesc platouri cu 23 de mini gateaux: mini eclere, mini tarte cu fructe si mini macarons si platouri cu 20 de produse de viennoiserie cu mini croissante, mini pain au chocolat, mini gourmandise si mini escargot raisins care pot fi comandate la birou pentru rasfatul tuturor colegelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Leagăn pentru toată copilăria

Mai multe detalii despre macarons si produsele din meniul brutariilor gasiti pe pagina de Facebook a Paul Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri