Inspirata de armonia emotiilor din aceasta primavara, Heidi a pregatit aplicatia de Facebook „Mesagerul Sentimentelor”, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa isi impartaseasca cele mai frumoase sentimente intr-un mod inedit. Pentru ca rutina cotidiana le ofera acestora prea putine ocazii in care sa isi transmita afectiunea, gratitudinea sau bucuria fata de cei dragi, ciocolata ia rolul de mesager.

Comunicat de presa

Cu ajutorul aplicatiei, urarile vor lua forma ciocolatei, indulcind casutele postale digitale ale destinatarilor, pana pe 15 martie. Pentru a transmite o urare din suflet, participantii isi vor alege mai intai tipul de ciocolata, urmat de ingredientul preferat. La final, acestia pot adauga o nota personala, prin decorarea ciocolatei cu un mesaj unic.

Cei mai norocosi mesageri ai iubirii au sansa de a face o surpriza dulce persoanelor pe care le indragesc. Heidi va trimite in numele lor chiar ciocolatele realizate dupa retetele desemnate castigatoare prin tragerile zilnice la sorti.

Sentimentele vor fi transformate in ciocolata in mainile talentate ale maestrilor ciocolatieri, din ChocoWorld, magazinul concept din apropierea Bucurestiului. Aici, gandurile si urarile transmise in cadrul aplicatiei vor prinde viata cu ajutorul ingredientelor naturale. Acestea se vor combina cu ciocolata fina, creand gusturi speciale, asemenea emotiilor pe care le impartasesc. Ciocolata amaruie si zmeura pot transmite iubirea, ciocolata cu lapte si migdale caramelizate au darul de a indulci multumirile, in timp ce ciocolata alba cu bucati de portocala presarate exprima bucuria de a avea alaturi o persoana draga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Emotiile de primavara vor fi celebrate de Heidi si in magazine, unde toti iubitorii ciocolatei sunt asteptati cu surprize pregatite in ChocoWorld: tablete cu mesaje in editie limitata, oferite cadou celor care cumpara orice produs Heidi in perioada 26 februarie – 8 martie.

Aplicatia „Mesagerul Sentimentelor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri