Atunci cand discutam despre secretele unui ten frumos si sanatos, pe langa alimentatie, hidratare si odihna, un rol esential il ocupa aplicarea unei cremei specifice de zi si de noapte.

Comunicat de presa

In timpul zilei, indiferent de anotimp, avem nevoie de o crema cu factor de protectie pentru a contracara agresiunile radiatiilor ultraviolete si care sa confere energie tenului energie pentru intreaga zi.

Pe timpul noptii insa, tenul are nevoie de odihna pentru a se reface si a se regenera. Odata cu inaintarea in varsta, ritmul de regenerare a celulelor incetineste considerabil si de aceea este atat de important sa aplicam o crema de noapte care stimuleaza reinnoirea celulara si sustine procesele vitale ale pielii.

Pornind de la precizia si traditia elvetiana, Skincode Essentials a lansat crema regeneranta de noapte imbogatita cu peptida Bio-Nymph care protejeaza si conserva ADN-ul pielii, reducand ridurile prin productia sporita de colagen. Ingredientul activ, CM -Glucan,un extract natural din drojdia de bere, are efect regenerant, protector si calmant asupra tenului. Concentratia ridicata de vitamine C si E, cat si extractul de ceai alb din formula acestei crème asigura un aport important de antioxidanti care incetinesc procesul de imbatranire si confera tenului un aspect radiant si proaspat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Skincode Essentials respecta sensibilitatea tenului deoarece nu contine parfum, coloranti, conservanti si alte ingrediente cu potential alergenic.

Vino in Farmaciile Help Net sa te bucuri de ofertele speciale pentru crema regeneranta de noapte Skincode Essentials in lunile februarie si martie!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri