In luna martie, colectia de bijuterii-martisor de la Luxury Gifts reprezinta cadoul perfect pentru orice persoana de sex feminin.

Comunicat de presa

Accesorizeaza-ti tinutele cu bijuterii statement sau accesorii delicate, lucrate cu atentie la detalii! In luna martie, colectia de bijuterii-martisor de la Luxury Gifts reprezinta cadoul perfect pentru orice persoana de sex feminin.

Stralucirea cristalelor Swarovski, frumusetea si naturaletea pietrelor semi-pretioase si materialele nobile ce se imbina cu gratie sunt detalii ce sigur nu trec neobservate! Bijuteriile LuxuryGifts sunt ideale pentru femeia moderna, puternica si independenta, caci pun in valoare personalitatea celei care le poarta.

Compania Luxury Concepts are o experienta de 19 ani in comercializarea cadourilor si bijuteriilor de lux. In 2008 a fost creat magazinul online LuxuryGifts.ro, special pentru a pune la dispozitia clientilor modalitatea simpla de a cumpara bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau de botez si cadouri pentru toata familia. Succesul s-a bazat pe cautarea continua a noului, o permanenta atentie la detalii si la calitatea produselor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Luxurygifts.ro este locul in care gasesti cele mai inspirate cadouri, pentru orice ocazie, decoratiuni, accesorii, marturii pentru nunti si botezuri, dar si o gama impresionanta de icoane ortodoxe si catolice.

Fabulous and Delicate – brosa cu cristale Swarovski

Rafinamentul si finetea sunt exprimate prin cromatica placuta a cristalelor colorate care impodobesc bijuteria. Brosa creeaza un joc vizual, un delir al stralucirii si somptuozitatii. Destinat pentru o seara speciala, alaturi de o tinuta eleganta, acest accesoriu iti va pune in valoare feminitatea.

Brosa fluturas cu cristale Swarovski

Alaturi de orice tinuta simpla, aceasta brosa in forma de fluturas, delicata si expresiva, iti confera distinctia de care ai nevoie intr-un moment special. Aripile sunt decorate cu cristale Swarovski™ in nuante foarte optimiste de roz si violet. Piesa face parte din colectia PARURE Milano.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Bratara cu ceramica si cristale Swarowski - Share a Happy Feeling
- EDITIE LIMITATA –

Bratara este realizata din snur de bumbac cerat, lucrata manual in Italia si este accesorizata cu elemente din argint 925 decorate cu cristale Swarovski.

Elementul central este un Smiley Face realizat din ceramica dura, produsa si decupata in Germania, ce nu se deterioreaza in timp, nu se sparge si va arata la fel si peste ani de zile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri