Pentru sfarsitul sezonului rece, designerii Sofiaman vin cu noi propuneri de articole de imbracaminte de noapte pentru femei. Astfel, in aceasta iarna, ecrul, grenaul si modalul sunt detaliile care definesc noile modelele de pijamalele de dama.

Comunicat de presa

Culorile-vedeta ale noilor produse sunt grena, ecru si icy blue, trei nuante elegante care se potrivesc oricarui stil vestimentar. Pantalonii uni sau cu elemente florale, imprimeurile, nasturii perlati, funditele si buzunarele discrete sunt detaliile care caracterizeaza noile articole vestimentare de la Sofiaman.

Materialele folosite sunt bumbacul, un material natural, si modalul. Modalul este un derivat special al vascozei ce se obtine din fag in urma unui proces tehnologic. Pentru ca modalul este o fibra ce absoarbe umiditatea cu 50% mai mult decat bumbacul, reprezinta alegerea ideala pentru imbracamintea de noapte. In plus, acesta nu intra la apa si isi pastreza culoarea chiar si dupa mai multe spalari.

Noile produse Sofiaman pot fi gasite in magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), cat si in cele 8 magazine din tara, dar si la cei peste 300 de distribuitori nationali. Intreaga retea de magazine poate fi gasita pe site-ul www.sofiaman.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri