Haide sa facem impreuna inca un pas pentru un stil de viata sanatos si delicios!

comunicat de presa:

Te-ai gandit vreodata ca cele mai multe dintre afectiunile de care suferi sau vei suferi, precum si raspunsul lor, nu intotdeauna satisfacator, la tratamentul conventional se datoreaza si unor dereglari ale functiei si structurii diverselor organe si tesuturi? Din motiv ca acestea nu si-au primit, timp indelungat, cantitatile necesare din micronutrientii esentiali cu care au fost proiectate de natura sa functioneze.“ (Dr. Albu Horatiu, Presedinte Societatea Romana de Nutritie Ortomoleculara).

Haide sa facem impreuna inca un pas pentru un stil de viata sanatos si delicios!

Magazinul BIO Natural iti ofera, tie si intregii familii, remedii naturale, special si atent selectionate pentru a veni in intampinarea nevoilor si dorintelor tuturor celor preocupati de sanatate. Si tuturor celor constienti ca sanatatea se construieste prin stilul de viata de zi cu zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Bazandu-ne filosofia pe unul dintre principiile ancestrale, si anume ca “Lucrul bine facut si lui Dumnezeu ii place!”, ne propunem sa iesim din tiparele societatii de azi, special pentru tine.
Si sa venim in sprijinul fiecaruia, punandu-ti la dispozitie produsele si suplimentele alimentare de care ai nevoie pentru un stil zilnic de viata sanatos si echilibrat.
Conteaza pe sprijinul nostru, venit direct din natura si pe care il gasesti in magazinul BIO Natural.

KITUL BIO PENTRU STIMULAREA SISTEMULUI IMUNITAR

Noi credem cu tarie ca este mult mai simplu sa previi decat sa tratezi.
Asa ca iti propunem, special pentru aceasta perioada, cat racelile si gripele inca ne dau de furca, un kit BIO eficient in intarirea sitemului imunitar.
Un kit ideal pentru stimularea imunitatii, provenit 100% din secretele si beneficiile naturii.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

1. Nectar de Portocale si Catina Alba, RABENHORST, 750 ml - 15.50 lei

Peste 70% fruct. Rasfata-te cu aceasta gustoasa sursa majora de vitamina C naturala, care nu trebuie sa iti lipseasca in lungile zile ale anotimpurilor umede sau reci! Bucura-te de acest delicios nectar obtinut prin prelucrarea atenta a celor mai gustoase portocale braziliene si a catinei albe europene de cea mai buna calitate. Catina Alba este o renumita sursa micronutritionalã bogatã mai ales in perioda de iarna-primavara a Emisferei Boreale. Aduce vitaminele C, E, B1, B2, PP, precum si alti antioxidanti ce sprijinã organismului in mentinerea unei bune imunitati, in protejarea arterelor si a capilarelor sangvine, in functionarea optimã a sistemului nervos. Vitamina C joaca roluri vitale, fiind implicata in importante procese biologice responsabile de mentinerea tineretii si vigorii organismului, precum si a sanatatii fiecarei celule.

Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Utilizare: 150ml nectar asigura 100% din D.Z.R (Doza Zilnica Recomandata) de Vitamina C.

2. BIO Vitaquell Ulei Extravirgin de Nuca de Cocos, 215ml – 25.4 lei

Nu este un ulei hidrogenat, ci un ulei natural si sanatos, obtinut prin presarea la rece a pulpei nucii de cocos. Dupa presare nu intervine nicio operatiune (rafinare, decolorare, dezodorizare etc), astfel incat uleiul isi pastreaza integral mirosul si gustul exotic de nuca de cocos proaspata. Nativ, isi pastreaza starea solida pana la 25ºC (se recomanda pastrarea sub aceasta temperatura) iar incalzirea usoara il duce la stare lichida.

Acest ulei, foarte bogat in MCT (trigliceride cu lant mediu), este extrem de usor de digerat pentru sistemul digestiv uman. Este ideal la prepararea mancarurilor exotice sau la cele care fac parte din meniurile europene sofisticate.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Sau, pur si simplu, poti sa il consumi intins pe paine, in cadrul unui mic dejun rafinat, asigurad distinctie si delicatete.

Proprietatile cosmetice si afrodisiace ale masajelor cu acest ulei sunt unanim apreciate de sexul feminin!

3. BIO NaturGreen Desert de Ovaz si Fructe Rosii, 2x125g – 8.68 lei

Un desert dietetic,100% vegetal, nu contine Lactoza, Proteine din Lapte, Colesterol, Conservanti, Coloranti, Glutamati.

Ideal sa fie consumat zilnic, fiind o sursa minunata de Acizi Grasi Nesaturati si Fibre Alimentare (Inulina de Agave). Savureaza-l si bucura-te de gustul sau placut si de proprietati-le sale stimulatoare pentru sistemul imunitar! Daca simti nevoia de mai dulce, poti adauga Bio Sirop de Agave cu Indice Glicemic Scazut sau un alt indulcitor Bio.

4. BIO ROTBACKCHEN Obraji Imbujorati pentru SISTEMUL IMUN, 750 ml – 17.73 lei

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Suc Bio, fara adaos de zahar, bogat in Vitamina C si Zinc.

Sprijina-ti cu Zinc si Vitamina C imunitatea ta si a toturor celor dragi, de la mic la mare! Deoarece organismul nu produce zinc, iar depozitele noastre natural sunt limitate, acesta trebuie introdus prin alimentatie.

ROTBACKCHEN Immune System este un cocktail de sucuri organice obtinute prin presarea la rece a mai multor fructe, fortificat cu doze dietetice de Vit. C si Gluconat de Zinc - micronutrienti extrem de importanti in buna functionare a mecanismelor naturale de aparare ale organismului. Contine, ca sursa energetica doar zaharoza si dextroza fructelor constituente. Conform Societatii Germane de Nutritie (D.G.E), o portie de 150ml din sucul Nostru asigura 22,5-75% din zincul, respectiv 112,5-175% din Vitamina C necesare zilnic noua sau copiilor.

5. VITAQUELL Ulei Virgin Nerafinat din Seminte de In, 250ml – 17.98 lei

Este un ulei de inalta calitate, presat la rece, nerafinat, caracterizat prin gust astringent-amarui si aroma specifica inului. Contine grasimi extreme de valoroase fiind cel mai bogat aliment in acid alfa-linolenic (55%) - cea mai importanta forma a acizilor omega 3-nesaturati. Este si motivul pentru care acest ulei foarte sensibil, trebuie pastrat maximum o luna dupa deschiderea sticlei si numai la frigider.

Vitaquell ti-l pune la dispozitie in sticle de 250 ml, pentru a va fi la indemana atit in meniurile europene reci traditionale, precum si in cadrul dietelor speciale. Utilizarea lui alimentara se face in mod deosebit ca dressing al salatelor reci de branzeturi si cartofi. Daca vrei sa il folosesti la alimente calde, adauga-l doar la sfarsitul gatitului si doar la meniurile pe care le veti consuma complet la masa respectiva.

Datorita continutului foarte mare in acid alfa -linolenic si consecutiv, capacitatiii marcante de a lega oxigen, acest ulei nerafinat este cea mai buna alegere.

6. Biscuiti de Casa Fara Gluten, 3 PAULY, 145g – 12.40 lei

Vrei o gustare delicioasa si dietetic? Alege produsele dietetice de inalta calitate, fara lactoza, bogate in cereal integrale si fibre alimentare insolubile, Vesti bune pentru cei care au intolerante la anumite alimente: in procesul de fabricatie nu s-au folosit lapte, ou, nuci, arahide, susan, soia, lupin!

7. ECHINACEA CU PROPOLIS SI VITAMINA C, Fares, 60 comprimate masticabile – 13.49 lei

Un comprimat asigura 47.8% din doza zilnica recomandata de vitamina C.

BRANDURI PE CARE LE GASESTI IN MAGAZINUL BIO NATURAL:
Magazinul de produse naturale BIO Natural este o Franciza Dr. ALBU Selections®, reprezentant unic in Romania pentru producatori precum:

• Catalysis S.L. - SPANIA (Suplimente Complexe Micronutritionale Ortomoleculare: Viusid, Asbrip, Oncoxin, Diamel, Alzer, Renalof, Spermotrend etc; Dermato-cosmetice Anti-aging: Retorna, Melanil, Cicatrix etc; Igieno-cosmetice: Blue Cap, Glizigen, Borozin, Granex etc );
• Dr. Albu Selections® - Romania (Cereale Bio fara Gluten, Kit Detoxifiere );
• Haus Rabenhorst / Rotbackchen – Germania ( Sucuri Bio Gourmet, Sucuri pentru Diabetici si Sucuri Bio Functionale );
• 3 Pauly - Germania (Paine si Faina Bio Dietetica, Paste si Cereale Bio Dietetice, Dulciuri si Snacks-uri Bio Dietetice, Patiserie Bio Dietetica fara Gluten );
• Fauser Vitaquell – Germania (Uleiuri Bio Extra-Virgine, Bio Indulcitori, Bio Creme Tartinabile, Bucatarie Bio Dietetica: sosuri, maioneze, pateuri, crème, margarine nehidrogenate, unt etc),
• Naturgreen – Spania (Bio Lapte Vegetal, Uleiuri Bio de prima presare la rece RAW FOOD, Bio Cafea, Cacao si Inlocuitori, Bio Indulcitori Dietetici, Bio Paste, Cereale si Orezuri Dietetice, Bio Supe Dietetice, Bio Deserturi Dietetice, Bio Tartinabile Dietetice: pateuri, creme si unturi vegetale);
• Ecomil - Spania (Bio Lapte Vegetal );
• Lebensbaum - Germania (Bio Cafea Gourmet, Bio Ceaiuri si Infuzii, Bio Condimente si Ierburi Aromatice etc);
• Flores Farm - Germania (Nuci, Oleaginoase, Seminte si Fructe Exotice Uscate Suav - multe Raw Food - numai de Calitate Premium);
• Ippodo Tea Co. Kyoto - Japonia (Ceaiuri Japoneze Exclusiviste);
• Sprout Organic Baby Food – United States of America (Bio Nutritie pentru Bebelusi si Copii de toate varstele );

CATEVA CUVINTE DESPRE PRODUSELE ORTOMOLECULARE:

Toate produsele comercializate de magazinul BIO Natural poarta girul GMP - Standardul de calitate impus prin lege preparatelor fabricate in Uniunea Europeana.

Iar selectia riguroasa a acestora, completa si relevanta pentru sanatatea ta, este facuta la recomandarea Domnului Dr. Albu Horatiu, Presedinte al Societatii Romane de Medicina Ortomoleculara.

Medicina Ortomoleculara este disciplina stiintifica bazata pe convingerile ca multe afectiuni se datoreaza deficitului de anumiti mutrienti – vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, acizi grasi, enzime, fitohormoni – si ca reproportionarea lor corecta aduce beneficii importante in recuperarea sanatatii”, spune Jose Ramon Llorente, Presedinte Societatea Spaniola de Nutritie Ortomoleculara.

Descopera si tu sanatatea izvorata direct din natura in magazinul BIO Natural, din Str. Lanariei nr. 79, Bucuresti.

Si urmareste-ne noutatile si sfaturile pe www.facebook.com/pages/Bio-Natural

Pentru o viata sanatoasa, printr-o alimentatie sanatoasa, zi de zi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri