Una din patru femei se confrunta cu matreata, potrivit unui studiu privind problemele de ingrijire a frumusetii. De asemenea, 43% dintre acestea au declarat ca au in general probleme cu scalpul, fie diferite iritatii, eczeme sau matreata.

Comunicat de presa

Principala provocare cand vine vorba de matreata este recidiva. De multe ori, aceasta afectiune a pielii capului poate reaparea in timp daca nu sunt indepartate cauzele, indiferent de produsul utilizat.

De aceea, folosind un compus inovator – platinum-standard Zinc pyrithione- care lupta impotriva cauzelor formarii matretii, Syoss a dezvoltat o noua solutie profesionala de ingrijire a parului- Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100, sampon anti-matreata, cu protectie anti-recidiva timp de 8 saptamani.

Noua gama Syoss lupta impotriva matretii si a cauzelor formarii ei, inlatura cu pana la 100% eficienta scuamele de la prima spalare, calmeaza si restabileste echilibrul de hidratare al scalpului, redandu-i aspectul sanatos. In acelasi timp, confera o senzatie de prospetime si revigorare, datorita parfumului de grapefruit si mar verde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Formula are la baza inovatia platinum-standard Zinc pyrithione, un complex cu proprietati anti-fungice si bacteriostatice, creat special pentru a actiona pe termen lung impotriva cauzelor matretii (uscaciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc).

Noua gama profesionala anti-matreata Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 este formata din doua produse:
• Sampon anti-matreata uscata Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem, 500 ml
Pret: 17,49 lei
• Sampon anti-matreata grasa/severa Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml
Pret: 17,49 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri