Palette, marca numarul 1 in Europa in vopsirea parului, lanseaza prima sa gama de colorare permanenta a parului fara amoniac, cu o formula unica imbogatita cu elixir de matase ce asigura o ingrijire intensa a parului in timpul vopsirii si culori bogate, intense si pline de stralucire.

Comunicat de presa

Cu o colectie de 20 de nuante vibrante, noua Palette Perfect Care Color fara amoniac ofera o noua experienta a colorarii permanente datorita formulei cu tehnologia Multi-Strat. In plus, elixirul de matase din formula sigileaza culoarea, oferind protectie si ingrijire parului.

Inovatia tehnologica Multi-Strat in colorarea fara amoniac fixeaza pigmentii de culoare in interiorul firului de par si construieste pe suprafata acestuia mai multe straturi de culoare in timpul vopsirii, astfel ca dupa fiecare spalare un nou strat de culoare vibranta este dezvaluit, mentinand astfel durabilitatea intensitatii si stralucirii culorii.

Elixirul de matase actioneaza in favoarea mentinerii culorii invelind firul de par intr-o bariera cristalina care il protejeaza chiar si dupa mai multe spalari, garantandu-i un aspect stralucitor de durata. In plus, datorita capacitatii sale de a retine apa, proteina de matase are rolul de a mentine nivelul de hidratare a firului de par, imbunatateste elasticitatea acestuia si reduce riscul deteriorarii. In urma testelor, femeile au apreciat ca noua formula Palette Perfect Care Color ofera parului cu pana la 60% mai multa ingrijire, pana la 70% mai putine varfuri despicate si pana la 100% mai multa stralucire .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Experienta de ingrijire intensa a parului in timpul colorarii este completata de parfumul delicat, care combina arome de zmeura si mere cu note florale de trandafir si violete.

Gama pune la dispozitie o paleta bogata de 20 nuante intense de la blond rece la blond inchis, tonuri pasionale de roscat, nuante moderne de aramiu, tonuri naturale de saten, nuante intense de cafeniu si ciocolatiu, precum si culori pline de senzualitate si mister ca nuantele de negru sau negru albastrui:

• Nuante de blond disponibile: Blond Polar, Blond Rece, Blond Perlat, Blond Deschis, Blond Mediu, Blond Inchis
• Nuante de roscat disponibile: Aramiu Deschis, Roscat Cenusiu Inchis, Roscat Rubiniu, Roscat Intens, Roscat Ciocolatiu, Violet Bogat
• Nuante de saten disponibile: Cafeniu Cald, Saten Deschis Bogat, Saten Satinat, Cafeniu Deschis, Saten Inchis Delicat, Saten Intens Inchis
• Nuante de negru disponibile: Negru Albastrui, Negru Intens Matasos
Vopsea permanenta Palette Perfect Care Color fara amoniac, cu elixir de matase: Gramaj: 110 ml, Pret recomandat: 13,99 ron

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Mai multe informatii despre gama, sfaturi pentru alegerea culorii potrivite si imagini cu nuantele sunt disponibile pe www.palette.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri