Intr-un simplu pas, un produs pentru indepartarea machiajului devine un produs de ingrijire a tenului

Comunicat de presa

In ceea ce priveste produsele pentru indepartarea machiajului, tenul sensibil care are nevoie de prospetime, dar care nu tolereaza cu usurinta apa, se va indragosti iremediabil. Femeile care doresc sa isi indeparteze machiajul in mod eficient, dar si foarte rapid, il vor considera esential. Acest produs este apa micelara.

Gama variata de produse de curatare de la Yon-Ka deja cuprinde diverse texturi – un lapte, un gel si o crema – si va fi acum imbogatita cu Eau Micellaire. Mai mult decat o simpla curatare, mai mult decat un pas esential pentru a pastra echilibrul tenului, Eau Micellaire de la Yon-Ka este un adevarat produs de ingrijire. Secretul sau: protejarea impotriva stresului oxidativ.

EAU MICELLAIRE YON-KA, NOUA VEDETA A RUTINEI NOASTRE ZILNICE DE CURATARE:
INDEPARTAREA EXPERTA A MACHIAJULUI CE AJUTA LA PASTRAREA ASPECTULUI TANAR AL TENULUI

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Apa “inteligenta” de curatare:

Un produs eficient de curatare si indepartare a machiajului pentru ten, ochi si buze.
- Cu prospetimea unei lotiuni: Chintesenta Yon-Ka (lavanda, muscata salbatica, rozmarin, chiparos si cimbru), combinata cu uleiuri esentiale de bergamota si menta, pentru proprietatile lor de reimprospatare, invigorare si purificare.
- Delicat ca un lapte: Datorita emulsificatorului extra delicat, non-ionic, agentilor activi de hidratare, polizaharidelor calmante (bogate in ramnoza, galactoza si acid glucuronic) si uleiurilor esentiale de musetel si trandafir.
- Avansat tehnologic ca si un ulei: pentru o perfecta curatare si indepartare a machiajului. Impuritatile (sebumul, machiajul, poluarea) sunt capturate in micele si eliminate pe discheta demachianta.

Sea lavander: ingredientul secret al Eau Micellaire Yon-Ka

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare

Dintre toate tipurile de produse pentru indepartarea machiajului, apa micelara are un plus: nu necesita clatire. De aceea Yon-Ka a hotarat sa transforme Eau Micellaire in ceva mai mult decat un simplu produs pentru indepartarea machiajului, imbogatind-o cu un ingredient activ anti-oxidant care ramane pe ten. Indepartarea machiajului va deveni un adevarat ritual de ingrijire a pielii.

Extrasele din floarea, frunza si radacina plantei de Sea Lavander (planta din familia Limoniumului, neinrudita cu lavanda) actioneaza ca adevarate scuturi de protectie celulara prin neutralizarea radicalilor liberi responsabili pentru deteriorarea celulara si imbatranirea prematura.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri