10 Februarie 2015 publicat în Noutati 13 share-uri

Te-ai simtit vreodata obosita si ingreunata, fara un motiv evident? Durerile de cap, tulburarile digestive sau dificultatile de concentrare nu-ti mai dau pace?

Comunicat de presa

Pentru eliminarea acestor probleme,se impune o alimentatie sanatoasa si un regim de viata cat mai activ. In plus, o cura de detoxifiere completa include si un hepatoregenerator,iar cea mai buna alegere sunt produsele din gama STOPTOXIN , disponibile in trei forme de prezentare:
STOPTOXIN forte capsule
STOPTOXIN plicuri
STOPTOXIN hepato sirop 150 ml

Produsele din gamaSTOPTOXIN se disting prin unicitatea asocierii principiilor active si prin beneficiile aduse functiei hepatice, deoarece acestea sunt antioxidante, antiinflamatoare si antivirale. De asemenea, STOPTOXIN incetineste fibroza, favorizeaza regenerarea celulara si previne steatoza hepatica.

Ai grija de organismul tau! Alege STOPTOXIN pentru hepatoprotectie si detoxifiere naturala!

Mai multe informatii despre aceasta gama gasesti pe www.fitermanpharma.ro si pe facebook.com/LaboratoareleFiterman

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri