Ce poate fi mai potrivit pentru un barbat elegant decat un parfum vibrant si senzual, care subliniaza esentele din natura? Amway prezinta noua apa de toaleta OPPORTUNE™ Premium, special creata pentru barbatii eleganti si sofisticati.

Comunicat de presa

, conceput cu pasiune de specialistii Amway in Franta, este prima apa de toaleta ce exprima o experienta senzuala, un dualism intre doua extreme, rece si fierbinte. Apa de toaleta este o provocare pentru barbatii care indraznesc sa poarte miresme contrastante de piper fierbinte si citrice racoroase, arome vibrante care evidentiaza masculinitatea.

Pentru a dezvolta cea mai recenta creatie, din gama de ape de toaleta pentru barbati, s-a folosit o modalitate revolutionara de captare a aromelor Jungle Essence™*, o tehnologie de ultima generatie, ce capteaza direct din natura transparenta si prospetimea racoroasa a notelor de varf.

O esenta subtila si sofisticata
OPPORTUNE™ Premium debuteaza cu note subtile si sofisticate, fiind caracterizat prin contrastul dintre piperul fierbinte si citricele racoroase, cu arome direct din natura.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Notele superioare sunt reprezentate de esenta de piper roz Jungle Essence*, mandarina si pepene, fiind urmate de notele medii de piper Sichuan Jungle Essence*, iasomie si lavanda si un ton profund, uscat de ambra, mesteacan, mosc si ulei esential de lemn de cedru. Aromele vibrante se combina pentru a dezvalui apa de toaleta OPPORTUNE™ Premium, o mireasma electrizanta si masculina.

Tehnologia „ JUNGLE ESSENCE
Tehnologia JUNGLE ESSENCE reflecta parfumurile originale din natura. Jungle Essence este marca inregistrata a V. MANE FILS, Société anonyme

Design modern si atragator
Noua apa de toaleta OPPORTUNE™ Premium este pusa in evidenta de flaconul de sticla de 50 de ml, cu finisaj metalic elegant, atragator pentru barbatii moderni. Ingredientele de calitate superioara si concentratia de uleiuri esentiale confera apei de toaleta durabilitate mai mare, atat in flacon, cat si pe piele.
Experimentati dualitatea rece-fierbinte cu noul OPPORTUNE™ Premium!

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

DE UNDE POT FI ACHIZITIONATE
Apa de toaleta OPPORTUNE™ Premium poate fi achizitionata prin intermediul celor 40.000 de Intreprinzatori Amway din Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati https://www.amway.ro/product/118641,opportune-premium#.VNCIhmSUdvp


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri