Aproape jumatate dintre cei care au folosit hashtag-ul #In2015Vreau au spus ca isi doresc sa invete o limba straina, sa isi imbunatateasca abilitatile sau sa dobandeasca noi competente, sa ii ajute mai mult pe cei din jur sau sa faca mai mult sport.

Comunicat de presa

Peste 1.200 de utilizatori de Twitter si-au exprimat rezolutiile pentru noul an, in cadrul campaniei #In2015Vreau desfasurate de Samsung Electronics Romania. Dorintele celor mai multi romani au fost adunate intr-un infografic care dezvaluie ca principalele zone de interes pentru romani in 2015 sunt dezvoltarea personala, gadget-urile si imbunatatirea vietii personale.

Campania #In2015Vreau, desfasurata de Samsung Romania in perioada 19 decembrie – 12 ianuarie, a provocat utilizatorii Twitter si Facebook sa isi propuna o schimbare in bine pentru noul an si sa isi faca publice rezolutiile folosind hashtag-ul #In2015Vreau.

Aproape jumatate dintre cei care au folosit hashtag-ul #In2015Vreau au spus ca isi doresc sa invete o limba straina, sa isi imbunatateasca abilitatile sau sa dobandeasca noi competente, sa ii ajute mai mult pe cei din jur sau sa faca mai mult sport.

Pe al doilea loc ca numar de tweet-uri se afla dorintele utilizatorilor care vor sa isi achizitioneze dispozitive smart, dintre care cele mai populare au fost smartphone-urile, tabletele si phablet-urile Galaxy Note. Printre rezolutiile inscrise in campanie se numara si imbunatatirea unor aspecte legate de viata personala. Unii utilizatori si-au propus sa petreaca mai mult timp cu familia, sa faca un copil sau sa inceapa o noua relatie. De asemenea, romanii care traiesc in strainatate au spus ca isi doresc sa se reintoarca in Romania si sa fie alaturi de familie si prieteni.

Calatoriile in tara sau in afara se numara si ele printre rezolutiile din acest an ale romanilor, multi dintre ei exprimandu-si dorintele de a vizita locuri exotice sau de a descoperi frumusetea tarii natale. Pe lista de rezolutii se regaseste si sanatatea, cele mai multe tweet-uri pe aceasta tema fiind legate de dorinta de a renunta la vicii, precum tigarile si cafeaua. Multi dintre ei au spus ca vor sa inceapa sa gateasca si sa manance mai sanatos, sa urmeze diete de slabit si sa isi dezvolte un stil de viata mai bine organizat.

Toate rezolutiile au fost centralizate intr-o aplicatie dedicata pe pagina Facebook Samsung Mobile Romania si, prin tragere la sorti, unul dintre utilizatorii participanti a castigat un smartphone Samsung Galaxy S5.

Campania a strans peste 1.200 de tweet-uri cu hashtag-ul #In2015Vreau, contul de Twitter Samsung Romania a crescut cu peste 950 de follower-i, iar unul dintre post-urile in care a fost anuntata campania a avut cea mai mare rata de engagement de pe pagina Facebook Samsung Romania in tot anul 2014. In plus, utilizatorii au fost inspirati si motivati sa isi indeplineasca rezolutiile, iar hashtag-ul a fost preluat si folosit chiar si dupa incheierea campaniei.

***
Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspira si creeaza viitorul prin idei si tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de retele si semiconductoarelor. Suntem deschizator de drumuri si in Internet of Things cu initiative precum Digital Health si Smart Home. In cele 84 de tari in care suntem prezenti, avem o echipa de 307.000 de angajati. Pentru a descoperi mai multe, va rugam sa accesati site-ul nostru www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri