Lupta impotriva ridurilor, oh, un subiect atat de controversat! Fie ca te apropii de 30, sau esti deja la 40, NIVEA iti prezinta cele mai eficiente solutii antirid si respectiv antiage. Cum alegi gama de ingrijire a tenului care ti se potriveste?

Comunicat de presa

LA 30 + SPUNE BUN VENIT PRIMEI TALE GAME ANTIRID si lupta impotriva ridurilor cu fericire si Q10 Plus!
Continua sa zambesti, in ciuda anilor care trec! Lupta impotriva ridurilor cu fericire si .... cu un mic secret - Coenzima Q10. Aceasta este o substanta activa care se regaseste in mod normal in piele, insa odata cu varsta, nivelul ei scade, lasand pielea fara energia necesara pentru a se regenera. Gama NIVEA Q10 ajuta tenul in lupta impotriva ridurilor si a altor semne ale imbatranirii.

LA 40 + E TIMPUL PENTRU O GAMA ANTIAGE PERFORMANTA, ce contine un power cocktail pentru reintinerirea tenului tau!
Cea mai recenta inovatie NIVEA din segmentul produselor “performance anti-age” contine un cocktail eficient si inovator de ingrediente precum acid hialuronic, extract de magnolie si creatina, o combinatie unica ce lupta activ impotriva semnelor imbatranirii tenului. Produsele din gama Cellular Antiage reduc gradul de aparitie a ridurilor, redau fermitatea si cresc nivelul de elasticitate al pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

30 + Gama NIVEA Q10 Plus iti ofera ingrijire in armonie cu tenul tau: ridurile sunt vizibil reduse, iar pielea este intens hidratata - pentru un ten mai tanar, mai catifelat.

NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de zi
Pret: 46,94 lei, 50ml
NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de noapte Pret: 46,94 lei, 50ml
NIVEA Q10 Plus Crema Anti-rid de ochi
Pret: 39,92 lei, 15ml

40 + Gama NIVEA CELLULAR ANTI-AGE este cea mai avansata solutie anti-age, o gama performanta care reintinereste aspectul tenului tau, determinand celulele sale sa se comporte din nou ca unele tinere.

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Crema de zi
Pret: 55.40 Lei
NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Crema de noapte
Pret: 55.40 Lei
NIVEA CELLULAR ANTI-AGE Crema de ochi
Pret: 55.40 Lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri