Sarbatorile de iarna se apropie si pregatirile intra in linie dreapta. Pentru o vacanta perfecta, lipsita de probleme de sanatate care ne-ar putea umbri buna dispozitie si ne-ar putea da peste cap planurile, este indicat sa apelam la anumite suplimente alimentare, eficiente in protejarea organismului de afectiunile specifice acestei perioade.

Comunicat de presa

Cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, cumparaturile, petrecerile pana in zori de zi, toate sunt momente asteptate si indragite de multi dintre noi. Desi sunt o sursa de bucurie, sarbatorile de iarna aduc cu ele si stres, oboseala, mult efort si riscul de slabire a sistemului imunitar. Pentru sarbatori lipsite de griji, compania romaneasca Secom, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, a pregatit un kit cu totul special alcatuit din doua produse indispensabile: SystemWell Ultimate Immunity si MSM 750mg.

Este foarte usor sa racim in aceasta perioada a anului, de aceea este important sa dam o mana de ajutor sistemului nostru de aparare si sa alegem o formula complexa de vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice si prebiotice. Avand peste 30 de ingrediente naturale, SystemWell Ultimate Immunity are rolul de a intari toate componentele sistemului imunitar (circulator, limfatic, respirator, epidermic, sistemic, celular si digestiv), contribuind astfel la protectia si buna functionare a intregului organism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Si pentru ca sezonul vacantelor de sarbatori este, mai mult decat oricare alt moment al anului, asociat sporturilor de iarna, trebuie sa avem mare grija de sistemul osteoarticular. Un supliment alimentar cu actiune antiinflamatoare si reconstructoare la nivelul tesuturilor si articulatiilor nu trebuie sa lipseasca din bagajul nostru de calatorii. MSM 750mg contine 5 ingrediente naturale: MSM (OptiMSM - ingredient patentat de Bergstrom Nutrition, lider mondial in productia de MSM) si extracte din gheara diavolului, curcuma, boswellia si gheara matei. Cele 5 ingrediente ale MSM 750mg contribuie la imbunatatirea structurii si mobilitatii articulare, reducand durerile osteoarticulare si musculare, si ajuta la protejarea cartilajelor, a tendoanelor, a ligamentelor si a oaselor fara a afecta mucoasa gastrointestinala.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Îți doresc timp…

Kitul de vacanta Secom este disponibil la un pret special, cu 20% mai mic, in reteaua de farmacii Help Net si in magazinele Secom® in perioada 8 decembrie 2014 – 28 februarie 2015.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri