Sanatatea si confortul in zona intima sunt doua aspecte importante ale starii tale de bine in fiecare zi. O igiena corespunzatoare, cat si obiceiuri zilnice sanatoase iti protejeaza zona intima de neplaceri cu potential grav. Cateodata, insa, nu este suficient; aici intervine Canogel, un gel care ajuta la calmarea zonei intime sensibile, predispuse la iritatii.

Comunicat de presa

Exista o varietate de factori favorizanti care iti pot perturba echilibrul pielii si mucoasei din zona intima, de la imbracamintea prea mulata care nu lasa pielea sa respire la lubrifianti, absorbante, tampoane, geluri de dus si sapunuri.

Aciditatea excesiva din zona vaginala poate determina iritatie, senzatie de arsura si de mancarime. Un dezechilibru al florei vaginale poate creste gradul de aciditate ceea ce induce o stare de disconfort.

Mentinerea unui pH alcalin favorizeaza echilibrul florei vaginale.

Pentru a-ti proteja zona intima, atat de sensibila, de afectiuni potential grave, poti folosi cu incredere Canogel, un produs de ingrijire destinat igienei zonei genitale externe. Bogat in glicina, o substanta renumita pentru proprietatile sale calmante, Canogel indeparteaza rapid simptomele asociate unor eventuale probleme de ordin ginecologic. Testele clinice au demonstrat, de altfel, ca glicina are proprietati calmante, reducand disconfortul resimtit cu pana la 51% dupa numai o saptamana de utilizare zilnica!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Totodata, pH-ul acid sau alcalin (8,5) ajuta la restabilirea echilibrului natural din zona intima, neutralizand pH-ul acid. Acest efect se traduce prin eliminarea simptomelor comune, intre care senzatia de arsura, pruritul (mancarimile) si iritatiile.

Aceste atribute – continutul de glicina si pH-ul alcalin –, carora li se adauga absenta colorantilor plaseaza Canogel inaintea competitiei: gelul ofera beneficii suplimentare prin comparatie cu alte produse similare, la un pret avantajos (de la 35 lei).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri