Pentru ca sarbatorile de iarna au nevoie de un outfit deosebit, Papucei vine in ajutorul pasionatelor de moda cu propuneri inedite de incaltaminte si genti, ideale pentru petrecerile acestui sezon.

Comnicat de presa

Materialele naturale, nuantele metalice si accesoriile indraznete sunt detaliile care vor completa cu succes tinutele de Craciun si de Anul Nou. Cizmele inalte cu toc sau talpa joasa, ghetele cu sireturi si catarame metalice, botinele cu suprapuneri de materiale, dar si gentile practice si originale vor complimenta orice alegere vestimentara.

Cizmele inalte din piele naturala reprezinta alegerea ideala pentru petrecerea unui Craciun de neuitat alaturi de cei dragi. Acestea pot fi purtate atat cu rochii lejere colorate, dar si cu outfituri casual all black.

Clasicul negru este culoarea-vedeta a outfiturilor de sarbatori, iar aceasta nuanta eleganta si sofisticata se regaseste si in noua colectie Papucei, in gama de botine, ghete si in cea de genti, care pot fi asortate cu usurinta oricarei combinatii vestimentare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Botinele comode, dar stylish vor completa perfect o tinuta de petrecere formata dintr-o pereche de pantaloni din piele si o camasa feminina cu aplicatii din dantela.

Gentile sofisticate, cu un design original, sunt accesoriile care intregesc perfect atat tinutele de Craciun, dar si pe cele de Anul Nou. Astfel, Papucei reuseste sa transpuna in colectia toamna-iarna 2014/2015 tendintele internationale si sa le ofere iubitoarelor de moda piese cu personalitate pentru un sezon dominat de momente festive.

Papucei este marca inregistrata apartinand firmei furnizoare Angela International. Papucei este unul dintre primele magazine online de incaltaminte si genti din Romania. Brandul a fost lansat in toamna anului 2006 si este condus de catre creatoarea si inginerul de fabrica Angela Vasiliu, care are o experienta de 20 de ani in acest domeniu. Principiile pe care se bazeaza Papucei sunt rafinamentul finisajelor, confortul, modele indraznete, materiale inovatoare. Papucei este prezent in peste 300 de magazine din intreaga lume: Germania, Olanda, Anglia, Franta, Italia, Austria, Polonia, Suedia, Estonia, Spania, Belgia, SUA, Portugalia, China, Elvetia, Croatia, Irlanda, Rusia, Noua Zeelanda, Luxemburg, Israel, Japonia.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri