Sa oferi un buchet de flori pare cel mai simplu lucru din lume. Mergi la florarie, alegi cele mai colorate flori din vaza, le infasori in plastic apoi ajungi cu ele la destinatara. De fapt, atunci cand alcatuiesti un buchet sau un aranjament floral, trebuie sa iei in calcul mai multe elemente.

comunicat de presa

Baiatul cu flori este de astazi alaturi de tine pentru a-ti oferi sprijinul de care ai nevoie atunci cand iti doresti sa faci unul dintre cele mai elegante gesturi din lume.

CINE ESTE BAIATUL CU FLORI?

Baiatul cu flori este magazinul online care iti pune la dispozitie cele mai frumoase buchete, plante decorative, aranjamente si cosuri cadou. Mai mult de atat, Baiatul stie exact ce ai nevoie pentru fiecare ocazie speciala in parte si te va ghida pas cu pas in alegerea unor buchete personalizate, in functie de persoana destinatara si, bineinteles, relatia dintre voi.

Daca simti nevoia sa spui cuiva "multumesc", "te iubesc", "esti cea mai de treaba colega din lume si mi-ai salvat pielea din coltii unui sef de cosmar" sau pur si simplu vrei sa faci o surpriza placuta unei persoane dragi din viata ta, Baiatul vine cu tot ce ai nevoie ca sa lasi o impresie de zile mari!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

CE STIE SA FACA BAIATUL?

Baiatul stie sa faca de toate!

In primul rand, stie ca e greu sa tii minte zilele de nastere ale tuturor, aniversarile de la prima intalnire, primul sarut sau numele de botez al verisoarei de gradul al doilea din partea mamei. Tocmai de aceea, Baiatul iti pune la dispozitie posibilitatea de a-ti face abonament personalizat pentru absolut orice nevoi!

Fie ca iti doresti flori proaspete in fiecare zi in biroul tau, vrei sa-i trimiti iubitei buchete ocazional sau doresti sa-ti tina agenda evenimentelor importante din viata care trebuie marcate de un aranjament floral deosebit, Baiatul e aici pentru a te ajuta! El iti poate oferi abonamente pe orice perioada si daca vrei tu, face ca mama-soacra sa primeasca un aranjament superb chiar si la Craciunul din 2020! Cu alte cuvinte, tu da-i datele din calendar si Baiatul cu flori se ocupa de restul cu zero bataie de cap pentru tine!

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Leagăn pentru toată copilăria 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Da-i un telefon (074 BAIATUL) si Baiatul cu flori iti va face o propunere de nerefuzat!

PENTRU CINE ARE FLORI BAIATUL?

Pentru toata lumea! Partenerii tai de afaceri, colaboratorii sau colegii de birou pentru care vrei sa iti arati aprecierea pot primi din partea ta aranjamente florale atent selectionate si alcatuite cu grija, in asa maniera incat alegerea ta va garanta o impresie de neuitat. In plus, exista intotdeauna oameni atat de speciali in viata ta incat nu ai nevoie de vreun eveniment ca sa ii sarbatoresti. Pentru ei, Baiatul cu flori a pregatit sectiunea "doar pentru ca"...pe care sa o completezi tu: doar pentru ca iti sta parul bine astazi, doar pentru ca zambesti frumos, doar pentru ca faci parte din viata mea sau doar pentru ca e marti! In orice caz, un astfel de gest, facut fara nevoia de a marca vreo ocazie din calendar va insenina ziua oricui.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Florile din sectiunea Anonim...si ramane intre noi este sansa ta de a trimite flori acelei colege care ti-a atras atentie de foarte multa vreme insa nu stiai cum sa ii spui acest lucru. In plus, baiatul cu flori mai face un lucru pentru tine. Tu ii spui cateva lucruri despre persoana in cauza si vei putea alege un buchet personalizat in care sa se regaseasca.

Pentru ca ne aflam in prag de sarbatori iar aceasta ocazie cu siguranta nu poate fi ratata, Baiatul cu flori iti ofera solutia de care ai nevoie pentru cadourile colaboratorilor tai sau daca vrei sa fac o surpriza cuiva aflat la distanta.

Cosurile-cadou pregatite la baiatulcuflori.ro au preturi pentru orice buzunar si contin, pe langa aranjamentul floral tematic, o sticla de vin, o surpriza dulce traditionala sau din ciocolata si chiar parfumuri, in functie de dorintele tale.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Daca iti propui sa trimiti cuiva o dovada a afectiunii tale care sa reziste la propriu probei timpului, Baiatul cu flori s-a gandit si la asta. Prin urmare, iti pune la dispozitie o sumedenie de flori in ghiveci care vor insenina biroul sau casa acelei persoane deosebite din viata ta sau chiar a unui partener de afaceri.

Asadar, il gasesti pe prietenul care te scoate din necaz atunci cand uiti de ziua cuiva pe baiatulcuflori.ro dar si pe pagina de Facebook. In plus, daca ai nevoie de sfaturi si sugestii, citeste aici blogul Baiatului cu flori.

Te salut!

Baiatul cu flori

www.baiatulcuflori.ro

Foto fr si main: By Skinfaxi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri