28 Noiembrie 2014 publicat în Noutati 31 share-uri

Le Chateau, un complex exclusivist dedicat evenimentelor de gala, isi deschide portile in centrul Bucurestiului, in primavara lui 2015. Rezultat al unei investitii de peste 3 milioane de euro, noul spatiu ridica standardele in domeniu, oferind organizatorilor de evenimente facilitati fara precedent in acest moment.

comunicat de presa

Le Chateau, castelul din inima orasului

Localizat in zona Pietei Alba Iulia, Le Chateau a fost gandit, inca din faza de proiectare, pentru a raspunde celor mai exigente nevoi si pentru a veni in intampinarea asteptarilor unui public care pune pret pe calitate. Aceste nevoi au fost intampinate atat prin finisajele somptuoase, cat si prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare.

Le Chateau ofera clientilor sai singura alternativa eleganta din inima orasului la cele cateva sali de evenimente situate la distanta de Bucuresti. In designul complexului, modernul se impleteste cu luxul clasic, stralucirea se reflecta in pardoselile de marmura intarsiata si picturile de mari dimensiuni, iar volumul este amplificat de coloane si candelabre uriase.

,,Inaltimea spatiului, bugetul si noua functiune au fost cele trei criterii care mi-au dat curajul sa creez un palat de la zero, fara sa folosesc elemente butaforice” explica designerul Masha Verhoogt, autoarea care si-a pus semnatura pe amenajare. ,,Este cunoscut faptul ca orice femeie isi doreste sa fie macar pentru o zi printesa, iar barbatii isi doresc sa fie singurii eroi care le indeplinesc visele. Le Chateau este mediul care face ca visul sa fie trait cu adevarat. Cu alte cuvinte, un eveniment organizat in Le Chateau nu este doar ca in basme, ci este, de fiecare data, un nou basm care se scrie pentru prima data”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Spatiul are parte de finisaje speciale, somptuoase: pardoseli din marmura intarsiata, coloane de marmura, stucaturi realizate dupa tehnica originala, tablouri in ulei de marime impresionanta, demifotolii imbracate in catifea de matase cu monograma brodata, drapaje ample din catifea de matase, candelabre cu diametru de patru metri din cristal, tavan casetat, scenariu de lumini sau canapele cu modele sculptate in lemn si imbracate in catifea fina.

,,In ultimii ani, am realizat foarte multe proiecte clasice, cererea in directia aceasta fiind in crestere”, explica designerul Masha Verhoogt. Materialele din care este creat un ambient clasic - lemn, marmura, matase, broderii, cristale - ancoreaza in perceptia privitorului nu doar un decor, ci si un stil de viata. Stilul clasic imbatraneste frumos, poate fi usor de actualizat prin asocierea elementelor de baza cu o cromatica contemporana, neasteptata, care, pe masura ce trece timpul, capata o patina valoroasa”.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Fara a deranja privirea oaspetelui sau, Le Chateau este un spatiu dotat cu cea mai avansata tehnologie: sistem digital de check-in pentru invitati, Wi-Fi de mare viteza, servicii de supraveghere video interioara si exterioara cu camere HD, echipamente complete de sonorizare si lumini, incluzand lumini de scena, lumini ambientale inteligente si lumini arhitecturale, proiectoare, plasme de mari dimensiuni si un ecran scena.

Theatre et Jardin

In afara organizarii de evenimente private, Le Chateau va functiona in regim de restaurant à la carte cu un meniu semnat de Cristian Oprea, un executive chef renumit cu bogata experienta internationala. Mai mult, spatiul isi va deschide portile ca sala de teatru, concerte si evenimente in premiera, in timpul carora vor putea fi servite cine de gala. In afara de a aduce mai aproape de public piesele de teatru si actorii preferati, designul impresionant si multifunctional al spatiului permite desfasurarea unor spectacole de divertisment inedite, fara precedent in capitala: cabaret, show-uri interactive sau petreceri cu tematica extravaganta.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

,,Ne propunem sa reinventam conceptul de eveniment de gala, sa ii dam o noua dimensiune si sa ii oferim cadrul potrivit pentru a straluci cu adevarat. Bucurestiul a suferit pana acum de lipsa unui spatiu propriu, fie ca vorbim despre recitaluri, spectacole extraordinare sau show-uri sofisticate. Ma bucur ca, din 2015, asteptarea va lua sfarsit”, a declarat Carmen Ionita, Sales & Event Manager.

Le Chateau se mandreste cu un salon de evenimente de 500 de metri patrati, la care se adauga 260 de metri patrati de terasa. Pentru spectacole de inalta tinuta, salonul beneficiaza de o scena incapatoare de 130 de metri patrati, demna de un teatru national, accesibila printr-o scara eleganta. Artistii invitati se vor simti, de asemenea, foarte bine primiti, deoarece in spatele scenei exista patru camere dedicate lor, insumand 90 de metri patrati. Zona de backstage dedicata tehnicienilor si artistilor masoara 70 de metri patrati, dintre care 35 la parter si 35 la balcon.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Facilitatile oferite de Le Chateau acopera absolut orice aspect necesar pentru ca evenimentele organizate in acest spatiu sa nu aiba cusur: un chef de talie internationala, cigar & cognac room, wine library, gossip room dedicat pentru femei si barbati si 80 de locuri de parcare proprii. Pentru un confort suprem, Le Chateau ofera invitatilor un apartament amenajat in regim de hotel de lux, format din trei domitoare separate, living si bai dedicate. In lateralul complexului, se afla un hotel de 4 stele, unde se pot inchiria pana la 100 camere la preturi negociate preferential de catre organizatori.

Event planner dedicat

Managementul evenimentelor si strategia de vanzari sunt asigurate de Carmen Ionita, un nume de referinta in organizarea de evenimente de gala. Apreciata pentru conceptele inovatoare si pasiunea pentru detalii, Carmen Ionita creeaza de cinci ani evenimente remarcabile, atat pentru zona corporate, cat şi pentru clienti privati. Portofoliul sau de peste 250 de evenimente private a confirmat-o drept una dintre cele mai consecvente si ambitioase prezente din piata de profil. In paralel, colaboreaza in calitate de consultant cu revistele de lifestyle feminin, dar si cu targurile de nunti si evenimente.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Pentru rezervari si informatii suplimentare:
Carmen Ionita
carmen@le-chateau.ro
0731.134.264
Strada Turturelelor 11
www.le-chateau.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri