27 Noiembrie 2014 publicat în Noutati 3 share-uri

Sticla Coca-Cola de 0.5 litri PET, atinsa de magia lui Mos Craciun, se va gasi in magazine de la mijlocul lunii noiembrie pana la finalul lunii decembrie, pentru a oferi tuturor prilejul perfect sa faca pe cineva fericit in sezonul cadourilor.

Comunicat de presa

Iarna aceasta, Coca-Cola raspandeste spiritul Craciunului printr-un strop de magie - eticheta care devine in doar cateva secunde funda si transforma sticla Coca-Cola de 0.5 litri PET in cadoul perfect.

An de an, Coca-Cola deschide sezonul sarbatorilor de iarna. In 2014, campania ”De Craciun, fa pe cineva fericit!” aduce magie in vieţile noastre, printr-o inovație de ambalaj de excepție. In doar trei pasi simpli, oricine poate face o bucurie celor din jur: Dezlipesti eticheta, Tragi de banda argintie, Gata cadoul!
„Fie ca ne gandim la cei dragi noua, fie ca vrem sa suprindem un necunoscut, un gest simplu poate insenina ziua celor din jur. Istoria Coca-Cola este strans legata de spiritul Craciunului si in fiecare an ne dorim sa transmitem consumatorilor nostri magia acestei sarbatori. Iarna aceasta, noua sticla cu eticheta speciala Coca-Cola este elementul central al surprizelor pe care le pregatim. Prin indemnul ”Fa pe cineva fericit!” vrem sa aratam ca este mai usor ca niciodata sa aducem bucurie si zambete pe buzele celorlalți”, declara Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola Romania si Moldova.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Sticla Coca-Cola de 0.5 litri PET, atinsa de magia lui Mos Craciun, se va gasi in magazine de la mijlocul lunii noiembrie pana la finalul lunii decembrie, pentru a oferi tuturor prilejul perfect sa faca pe cineva fericit in sezonul cadourilor.

Campania Coca-Cola de Craciun include comunicare PR, activari in digital si BTL, caravana de Craciun Coca-Cola, precum si spoturi TV si proiecte speciale la radio. In fiecare an, spotul TV Coca-Cola de Craciun reuseste sa aduca farmecul sarbatorilor, prin micile ecrane, direct in casele fiecaruia dintre noi. Anul acesta, cateva scene din viața de zi cu zi, atinse de spiritul Craciunului, inspira si ilustreaza mesajul Fa pe cineva fericit!

Caravana de Craciun Coca-Cola va pleca din Bucuresti la inceputul lunii decembrie si va poposi in alte 4 mari orase din țara. Pentru a-i ajuta pe oameni sa aduca bucurie celor din jur, caravana va oferi tuturor consumatorilor oportunitatea de a-si impacheta gratuit cadourile de Craciun si multe alte surprize.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri