De astazi, intra in atmosfera sarbatorilor de iarna cu produsele din gama Deluxe, disponibile exclusiv in magazinele Lidl din toata tara. Ofera si mai multa magie meselor servite in familie, alegand produse de lux la preturi accesibile, perfecte pentru un plus de gust si savoare meniului festiv de sarbatori.

Comunicat de presa

Sarbatorile sunt momentul in care toata familia se reuneste in jurul mesei si va bucurati impreuna de cat mai multe momente de rasfat si liniste. Transforma fiecare clipa petrecuta cu cei dragi intr-o amintire de neuitat si pregateste-le un meniu special, asemanator cu cel servit in marile restaurante. De la aperitive si deserturi irezistibile, feluri principale cu gust exclusivist, sosuri aromate sau bauturi fine, gama de produse Deluxe cuprinde tot ce este necesar pentru a pregati, cu un buget modest, o masa plina de gust si rafinament.

Pe langa retetele traditionale pe care le pregatesti an de an de sarbatori, poti aduce un plus de savoare la masa, servind inele de creveti in sos (24.99 lei), supa de peste si fructe de mare (16.99 lei), rata umpluta (69.99 lei), somon in aluat (26.99 lei), bibilica intreaga (39.99 lei) sau homar intreg gata preparat (29.99 lei). Poti pregati un platou inedit cu pate de ficat (6.99 lei), prosciutto crudo feliat (12.99 lei), sunca Serrano Gran Reserva (7.99 lei) sau pate cu carne de vanat (9.99 lei). De asemenea, iubitorii de branzeturi pot alege branza cu trufe (14.99 lei), branza Brique de oaie (9.99 lei), parmigiano Reggiano (9.99 lei), branza Crémeux de Normandie (7.99 lei) sau specialitate de branza proaspata (6.99 lei).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

De asemenea, alege diferite sortimente de sosuri Deluxe. Sosul Chutney (9.99 lei) este perfect pentru platourile cu mezeluri sau branzeturi, iar sosurile speciale (3.99 lei) cu vin rosu sau cu smantana si ciuperci pot fi servite cu fripturi sau paste. In plus, la aperitiv, pune pe masa si terinele frantuzesti (24.99 lei), nelipsite in pregatirea meselor festive.

Dulciurile Deluxe sunt perfecte pentru a le oferi in dar prietenilor si intregii tale familii. Trufe invelite in ciocolata (13.99 lei), selectie de praline (8.99 lei), ciocolata cu fructe deshidratate (9.99 lei) sau migdale in ciocolata cu lapte, amaruie si alba (12.99 lei), toate sunt cadouri ideale de pus sub brad. Alege si bauturi de calitate precum vinul de Porto (49.99 lei) sau bautura spirtoasa Brandy de Jerez Gran Reserva (49.99 lei).

Imparte bucuria cu cei dragi si savureaza produsele Deluxe de la Lidl, transformand mesele de sarbatori in momente magice, pline de farmec.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri